Main Content

Pánik zaspal na tréning. Tréner Quenneville ho potrestal

štvrtok, 21. január 2016 19:46 | Autor: Dávid Lech

Pánik zaspal na tréning. Tréner Quenneville ho potrestal
Pánik zaspal na tréning. Tréner Quenneville ho potrestal | zdroj: © TASR

Richard Pánik sa dnes ráno nedostavil na ranné rozkorčuľovanie načas. To poriadne napálilo kouča Joela Quennevillea, ktorý sa ho rozhodol potrestať.

Dnes v noci čaká na hokejistov Chicaga Blackhawks náročný duel v Tampe Bay Lightning. Zaobísť sa v ňom budú musieť bez slovenského krídelníka Richarda Pánika. 24-ročný krídelník totiž zaspal na ranný tréning. „Je to príliš čerstvé, aby som to posúdil,“ povedal pre Chicago Sun-Times kouč „jastrabov“ Joel Quenneville.

Posila klubu z veterného mesta sa naposledy víťazným gólom podieľala na rekordnom dvanástom víťazstve Chicaga v rade. Na svoj šiesty duel v drese nového zamestnávateľa si ale bude musieť počkať.

Rešpektovaný kouč Quenneville sa totiž rozhodol Pánika kvôli nedochvíľnosti zaradiť mimo zostavy. Posudzovanie podobných situácií ale nie je ničím výnimočné. V aktuálnej sezóne takto jeden duel vynechal aj hviezdny kapitán Washintonu Capitals Alexander Ovečkin.

V doterajších piatich dueloch si Pánik na konto pripísal tri body za dva góly a jednu asistenciu. Prezentoval sa aj jedným plusovým bodom a šiestimi hitmi. Martinského rodáka v zostave nahradí Brandon Mashinter.