Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.1.)

piatok, 22. január 2016 06:27 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (22.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Belgický Standard Liége by rád získal brankára Victora Valdesa z Manchestru United na hosťovanie do konca sezóny. (bbc.com)

CHELSEA: Chelsea sa dohodla s brazílskym Corinthians na prestupe útočníka Alexandra Pata za osem miliónov libier. (skysports)

CHELSEA: Do zostavy Chelsea sa vracia Eden Hazard. Belgický stredopoliar si začiatkom januára privodil svalové zranenie, no teraz je znovu fit a zapojil sa do tréningu so spoluhráčmi. (dailymail)

TOTTENHAM: Tottenham Hotspur je pripravený Barcelone zaplatiť deväť miliónov libier za útočníka Sandra Ramireza. (talksport)

LEICESTER CITY: Leicesteru je po ôsmich mesiacoch znova k dispozícii Matthew James. 24-ročný stredopoliar si doliečil vážne zranenie kolenných väzov. (transfermarkt)

SOUTHAMPTON: Gastón Ramírez si môže začať hľadať nový angažmán. Uruguajský stredopoliar je hráčom Southamptonu a zmluvu má do konca sezóny, no nefiguruje v ďalších plánoch anglického celku. (dailymail)

WBA: Nútenú pauzu pred sebou má Chris Brunt. Záložník West Bromwich Albion si z pohárového súboja s Bristolom City odniesol zranené lýtko. (transfermarkt)

BOURNEMOUTH:Simon Francis podáva dobré výkony a bol za to odmenený. Obranca a kapitán nováčika anglickej ligy dostal novú zmluvu platnú do júna 2019. (bbc.com)

BOURNEMOUTH: Bez Yanna Kermorganta bude v sezóne pokračovať Bournemouth. Francúzsky útočník bude hrať druhú anglickú ligu, keďže prestúpil do Readingu. (bbc.com)