Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.1.)

piatok, 22. január 2016 06:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Tottenham Hotspur je pripravený Barcelone zaplatiť deväť miliónov libier za útočníka Sandra Ramireza. (talksport)

VALENCIA: Vicente Rodríguez býval oporou Valencie a pre španielsky klub bude pracovať znova. Bývalý krídelník sa na Estadio Mestalla vráti ako člen tímu nového športového riaditeľa. (goal.com)

GRANADA: Granada utrpela debakel 1: 5 na pôde SD Eibar a navyše prišla o jedného hráča. Ofenzívny futbalista Adalberto Peñaranda si v závere poranil stehenný sval a chýbať bude tri týždne. (transfermarkt)

GETAFE: Alexis v najbližšej dobe prestúpi z Getafe do Besiktasu Istanbul. Kluby sú už dohodnuté na transfere za dva milióny eur. (marca)

LEVANTE: Levante hrá v nedeľu doma s Las Palmas a k dispozícii mu bude aj Jefferson Lerma. Kolumbijský stredopoliar dostal v poslednom zápase s Celta piatu žltú kartu v tohtoročnej sezóne, vedenie španielskeho klubu sa však úspešne odvolalo. (transfermarkt)

LEVANTE: Levante bude v španielskej lige chýbať Rubén García. 22-ročný záložník si natrhol stehenný sval a na maródke strávi štyri týždne. (transfermarkt)

ELCHE: Na odchode z Elche je Miguel Cifuentes. 25-ročný španielsky obranca má zmluvu len do konca sezóny a nemá v úmysle kontrakt predĺžiť. (transfermarkt)