Main Content

Škriniarov prestup do Sampdorie Janov je vraj hotovou vecou

sobota, 23. január 2016 08:43 | Autor: Filip Chudý

Škriniarov prestup do Sampdorie Janov je vraj hotovou vecou
Škriniarov prestup do Sampdorie Janov je vraj hotovou vecou | zdroj: © TASR

Po menej priaznivých správach o prestupoch našich futbalistov sa črtá jedna veľmi dobrá. Viaceré talianske médiá informujú, že prestup stopéra Milana Škriniara do Sampdorie Janov je už hotovou vecou.

Včera sa talianske médiá predbiehali, kto z nich prinesie čerstvejšiu informáciu o prestupe Milana Škriniara do Sampdorie Janov. No všetky sa zhodli v tom, že prestup je už na úrovni klubov dohodnutý a definitívne by sa mal spečatiť začiatkom budúceho týždňa. Stačí už vraj len to, aby hráč prešiel lekárskou prehliadkou a podpísal zmluvu. Keď tieto správy vychádzali na povrch, hral Škriniar v Dubaji prípravný zápas za 21-tku, ktoré prehrala 0:2 s uzbeckým vicemajstrom Lokomotiv Taškent.

No nemusel by to byť jediný prestup zo Žiliny. Žlto-zelený káder má totiž opustiť aj najproduktívnejší hráč MŠK v jesennej časti Fortuna ligy William Alves de Oliveira. Brazílsky útočník má podľa šport.sk namierené do tureckého Kayserisporu. A že to nemusí byť nereálne, potvrdila aj zostava vo včerajšom prípravnom zápase Žiliny, v ktorej sa nenachádzal.

Posilou Žiliny by sa naopak mohol stať stopér, či defenzívny stredopoliar Dominik Kružliak z Ružomberka. Ten vytvoril v spomínanom včerajšom zápase reprezentačnej 21-tky stopérsku dvojicu práve so Škriniarom. Ale či sa tento mladý 19-ročný futbalista bude sťahovať dolu Váhom, ako sa o tom už dlhšie v zákulisí šušká, to ukážu až najbližšie dni, pričom spúšťačom by mohol byť práve prestup Škriniara do Serie A.