Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.1.)

sobota, 23. január 2016 10:21 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (23.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Manchester United poprel, že by rokoval o s Pepom Guardiolom. Španielsky kormidelník aktuálne vedie Bayern Mníchov, no po sezóne nepredĺži zmluvu a zamieri do Anglicka. Vedľa United sa často špekuluje aj o Manchestru City. (express.co)

MANCHESTER UNITED: Pravdepodobne dlhšiu dobu bude Manchestru United chýbať Ashley Young. Anglický krídelník si z duelu v Liverpoole odniesol zranené triesla a jedná sa o vážny problém, ktorý si dokonca vyžiada operáciu. (skysports)

MANCHESTER UNITED: Do Belgicka povedú ďalšie kroky Víctora Valdésa. Španielsky brankár sa má pre zvyšok tohtoročnej sezóny upísať Štandardu Liège. Bývalý gólman Barcelony pôsobí v Manchestri United, ale Louis van Gaal s ním nepočíta a Valdés sa prostredníctvom sociálnych sietí už rozlúčil s fanúšikmi anglického celku. (manchestereveningnews)

MANCHESTER CITY: Manuel Pellegrini by sa podľa ruských médií mohol stať novým koučom Zenitu Petrohrad. Ten bude po sezóne hľadať náhradu za odchádzajúceho Andrého Villas-Boasa a práve súčasný manažér Manchestru City má byť na vrchole zoznamu kandidátov. (sport1.de)

LIVERPOOL: Minimálne ďalších desať dní bude mimo hry Daniel Sturridge. Útočník Liverpoolu stále nie je v poriadku po zranení stehenného svalu, ktoré utrpel začiatkom decembra. (skysports)

WEST HAM: Kyle Knoyle sa dočasne rozlúčil s West Hamom United. 19-ročný obranca strávi nasledujúcich šesť mesiacov na hosťovaní v škótskom Dundee United. (bbc.com)

CRYSTAL PALACE: Crystal Palace sa bude môcť aj naďalej spoľahnúť na Pape Souareho. Senegalský obranca predĺžil s londýnskym klubom zmluvu do roku 2019. (espnfc.com)

SUNDERLAND: Jack Rodwell sa dostal do hľadáčika Valencie. Stredopoliar Sunderlandu by mohol v španielskom celku nahradiť Andrého Gomesa, ktorý je spájaný s odchodom. (transfermarketweb)