Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.1.)

nedeľa, 24. január 2016 10:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (24.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY a MAN UNITED: Fámy okolo prestupu hviezdneho Neymara z Barcelony do niektorého z dvoch manchesterských klubov neutíchajú. Bulvárne média na Britských ostrovoch špekulujú o jeho možnom prestupe ale i hráčovej mzde. Údajne ide o čiastku 290 tisíc libier týždenne. (mirror)

LIVERPOOL: Až 50 miliónov eur požaduje Šachťor Doneck za Alexa Teixeiru. Záujem o brazílskeho ofenzívneho hráča má Liverpool, ktorý však s ponukou vo výške 32,5 milióna eur neuspel. (theguardian)

MANCHESTER UNITED: Do nemocnice putoval Matteo Darmian. Obranca Manchestru United nedohral zápas sa Southamptonom, pretože v jeho priebehu utrpel zranenie rebra a začal pľuvať krv. (manutd.com)

WEST HAM: West Ham United by mohol posilniť Josip Drmić. Švajčiarsky útočník za Borussiu Mönchengladbach pravidelne nenastupuje a londýnsky klub by potom za neho údajne mohol ponúknuť až 20 miliónov eur. (sport1.de)

SWANSEA: Manolo Gabbiadini sa nestane posilou Swansea.  „Labute“ neuspeli ani s navýšenou ponukou za talianskeho útočníka. SSC Neapol odmietol aj 22 miliónov eur a požaduje aspoň 35 miliónov. (hitc.com)

SUNDERLAND: Steve Harper sa vracia do Premier League. Už 40 ročný brankár strávil väčšinu kariéry v Newcastli a naposledy chytal za Hull City. S tým sa ukončil spolupráci po minuloročnej sezóne a teraz si našiel nový angažmán - podpísal zmluvu do konca júna sa Sunderlandom. (safc.com)

SUNDERLAND: Sunderland si poistil služby Reese Greenwooda. Mladý 21-ročný útočník sa dohodol na predĺžení kontraktu do roku 2018. (safc.com)

WATFORD: Abdoulaye Doucouré sa znovu dostal do hľadáčika Watfordu. Nováčik anglickej najvyššej súťaže chcel 23-ročného stredopoliara z francúzskeho Rennes získať už počas letného prestupového obdobia, no vtedy s ponukou vo výške 10 miliónov eur neuspel. (lequipe.fr)

BOURNEMOUTH: Na podrobné vyšetrenie pôjde Junior Stanislas. 26-ročný stredopoliar anglického Bournemouthu nedohral zápas v Sunderlande, keďže v závere stretnutia utrpel zranenie kolenných väzov. (transfermarkt)