Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.1.)

pondelok, 25. január 2016 08:50 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (25.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Manchester United rokuje s Realom Madrid o možnom prestupe útočníka Jamesa Rodrígueza, ktorý údajne nemá dobré vzťahy so Zinedinom Zidanom. 24-ročný Kolumbijčan má cenu na prestupovom trhu približne 63 miliónov libier. (espnfc)

MANCHESTER CITY: 21-ročný španielsky útočník Inaki Williams z Bilbaa je vraj blízko prestupu do Manchestru City, ktorý za hráča zaplatí 38 miliónov libier. (manchestereveningnews)

MANCHESTER CITY: Ešte približne dva až tri týždne bude mimo hru Vincent Kompany. Belgický obranca má od novembra problémy s lýtkom. V decembri sa síce na trávniky vrátil, ale zranenie si rýchlo obnovil. (fourfourtwo.com)

LIVERPOOL a LEICESTER CITY: Liverpool sa obzerá po novom brankárovi a údajne si vyhliadol Kaspera Schmeichela. Ten je gólmanskou jednotkou v Leicesteri City. (telegraph)

CHELSEA: Patrick Bamford v nasledujúcich dňoch odíde z Chelsea a jeho ďalšie kroky by mohli smerovať do druholigového Hullu. 22-ročný útočník nehrá dôležitú úlohu v tohtoročných plánoch The Blues. (hulldailymail)

EVERTON: Obranca John Stones hrá pravdepodobne poslednú sezónu za Everton. V lete o jeho služby zvedú boj Real Madrid, FC Barcelona, Manchester City a Chelsea. Hráčova cena sa odhaduje na 50 miliónov libier. (sport.es)

EVERTON:Ricardo van Rhijn sa môže čoskoro sťahovať z Ajaxu do Evertonu. Ten podľa britských médií už dohaduje transfer holandského obrancu. Prestupová suma sa má pohybovať vo výške okolo 3,5 milióna eur. (tribalfootball)

CRYSTAL PALACE: Jonathan Williams znovu opúšťa  Crystal Palace. 22-ročné krídlo v prvej polovici sezóny hosťovalo v Nottinghame a teraz si ho do konca sezóny vypožičal Milton. (cpfc.co)