Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.1.)

pondelok, 25. január 2016 08:52 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Manchester United rokuje s Realom Madrid o možnom prestupe útočníka Jamesa Rodrígueza, ktorý údajne nemá dobré vzťahy so Zinedinom Zidanom. 24-ročný Kolumbijčan má cenu na prestupovom trhu približne 63 miliónov libier. (espnfc)

REAL MADRID:Ricardo Rodríguez je dlhodobo spájaný s odchodom do Realu Madrid. Ten podľa posledných správ poslal za švajčiarskeho obrancu do Wolfsburgu konkrétnu ponuku. Tá údajne mala dosahovať sumu okolo  40 miliónov eur, avšak nemecká protistrana žiada aspoň 50 miliónov. (transfermarkt)

REAL MADRID a FC BARCELONA: Obranca John Stones hrá pravdepodobne poslednú sezónu za Everton. V lete o jeho služby zvedú boj okrem iného aj španielsky giganti Real Madrid, FC Barcelona. Hráčova cena sa odhaduje na 50 miliónov libier. (sport.es)

BILBAO: 21-ročný španielsky útočník Inaki Williams z Bilbaa je vraj blízko prestupu do Manchestru City, ktorý za hráča zaplatí 38 miliónov libier. (manchestereveningnews)

REAL SOCIEDAD: Joseba Zaldua sa môže tešiť na ďalšie roky v Reale Sociedad. Baskický klub so svojim obrancom predĺžil zmluvu až do júna 2020. (transfermarkt)

REAL BETIS vs REAL MADRID: Včera sa zrodilo najväčšie prekvapenie 21. kola La Ligy. Real Madrid len remizoval na pôde Betisu Sevilla 1:1, keď bod pre favorita zabezpečil vyrovnávajúcim gólom Karim Benzema v 71. minúte zápasu