Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.1.)

utorok, 26. január 2016 10:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Diego Costa rozhodol londýnske derby s Arsenalom. Útočník Chelsea však zápas nedohral, keďže v priebehu druhého polčasu si poranil koleno a musel striedať. Teraz ho čaká podrobné vyšetrenie. (goal.com)

CHELSEA: Záložník Antoine Griezmann vraj nemá v úmysle opúšťať Atlético Madrid a prestúpiť do Chelsea. (independent)

CHELSEA: Londýnske derby medzi Arsenalom a Chelsea sa netýkalo Pedra. Dôvodom absencie krídelníka The Blues bola choroba, čo klub prezradil na svojom twitterovom účte. (squawka)

CHELSEA: Posledne dni  v drese Chelsea má pravdepodobne pred sebou Ramires. O brazílskeho záložníka stojí čínsky klub Jiangsu Suning a ten nie je ďaleko od konečnej dohody o transfere, ktorého výška sa má pohybovať okolo 25 miliónov libier. (theguardian.com)

CHELSEA, NEWCASTLE a CRYSTAL PALACE: Loïc Rémy je v Chelsea iba náhradníkom a hovorí sa o jeho možnom odchode zo Stamford Bridge. O jeho angažovanie uvažujú dva anglické kluby. Na hosťovanie ho chcú získať Newcastle a Crystal Palace. (mirror)

LIVERPOOL: Na tréningu Liverpoolu sa znovu objavil Dejan Lovren. Chorvátsky obranca sa zotavuje zo zranenia stehenného svalu, ktoré utrpel pred troma týždňami. (newsnow.co)

STOKE CITY: Ryan Shawcross bude chýbať Stoke City v dnešnom pohárovom zápase na ihrisku Liverpoolu. Dôvodom absencie kapitána Stoke je zranenie chrbta, ktoré dlhoročnú oporu vyradí z hry na štyri týždne. (setanta.com)

STOKE CITY:Steve Sidwell sa dočkal odchodu zo Stoke City. Anglický záložník dohrá sezónu v League Championship, pretože ho na hosťovanie získal Brighton. (bbc.com)