Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.1.)

utorok, 26. január 2016 10:30 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Útočník Neymar si rýchlo doliečuje zranenie stehenného svalu, kvôli ktorému nenastúpil k zápasu v Malage. Brazílsky futbalista by sa na trávnik chcel vrátiť na domácu odvetu štvrťfinále pohára proti Athleticu Bilbao. (transfermarkt)

ATLÉTICO MADRID: Záložník Antoine Griezmann vraj nemá v úmysle opúšťať Atlético Madrid a prestúpiť do Chelsea. (independent)

ATHLETIC BILBAO: Ibai Gómez toho v tohtoročnej sezóne za Athletic veľa odohral a nič zásadné sa na tom meniť ani nebude.  Ofenzívny futbalista baskického klubu si tentokrát poranil stehenný sval a bez futbalu bude ďalších niekoľko týždňov. (transfermarkt)

BETIS: Betis sa chystá predstaviť  novú posilu, ktorou sa stane Leandro Damião. Brazílsky útočník sa pred vyše mesiacom rozlúčil so Santosom a pricestoval do Sevilly, aby sa podrobil zdravotnej prehliadke a podpísal zmluvu. (esporte)

GRANADA a LEVANTE: Jesús Fernández sa stal posilou Granady. 27-ročný brankár do tejto chvíle hájil farby konkurenčného Levante, kde však počas tohtoročnej sezóny nenastúpil ani do jedného zápasu. (granadacf)

GRANADA: Španielsky útočník David Barral rozviazal zmluvu s celkom Al Dhafra a vracia sa do vlasti. Ako voľný hráč sa upísal Granade. (marca.com)