Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.1.)

streda, 27. január 2016 06:09 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (27.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Christian Atsu znova odíde z Chelsea a tentokrát zamieri do Španielska. Ghanský útočník odchádza do Málagy. Už je v Andalúzii a v najbližšej dobe svojím podpisom potvrdí polročné hosťovanie. (espnfc.com)

ARSENAL a WEST HAM: Mathieu Debuchy počas tohto mesiaca zrejme opustí Arsenal, nemal by však odchádzať z Anglicka. Po Aston Ville má o hosťovanie skúseného beka záujem West Ham United. (mirror)

ARSENAL: Na tréningu Arsenalu sa po dlhšej dobe objavil Danny Welbeck. Anglický útočník si doliečuje zranenie kolena, s ktorým laboruje už od mája. (transfermarkt)

WEST HAM:  Zranenie kolena si zo zápasu s Manchestrom City odniesol Carl Jenkinson. Kmeňového hráča a obrancu Arsenalu, ktorý momentálne hosťuje vo West Hamu United, čaká podrobné vyšetrenie. (arsenal.com)

TOTTENHAM: Zranenie kolenných väzov si zo zápasu s Crystal Palace odniesol Jan Vertonghen. Doba liečenia  stopéra Tottenhamu zatiaľ nie je známa, pričom predbežné odhady hovoria o 2-mesačnej pauze. (theguardian)

SOUTHAMPTON: Gastón Ramírez podľa očakávania odchádza zo Southamptonu. Uruguajský stredopoliar strávi zvyšok sezóny na hosťovaní v druholigovom Middlesbrough. (bbc.com)

ASTON VILLA: Nového asistenta má kormidelník Aston Villy Rémi Garde. S prípravou tímu mu bude pomáhať 52-ročný Eric Black, ktorý kvôli novej práci skončil v Rotherhame. (bbc)

SUNDERLAND: Sunderland si poistil služby Jordana Pickforda. 21-ročný brankár, ktorý polovicu tohtoročnej sezóny strávil na hosťovaní v druholigovom Prestone, s klubom predĺžil zmluvu až do roku 2020. (talksport.com)