Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.1.)

streda, 27. január 2016 06:10 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Realu Madrid sa do tréningového procesu vrátil Gareth Bale. Ten si zo zápasu so Sportingom Gijón odniesol zranené lýtko, ale zápas s Espanyolom by už mohol stihnúť. (transfermarkt)

FC BARCELONA a BETIS: Martín Montoya možno predčasne ukončí svoje hosťovanie z Barcelony v Interi Miláno. 24-ročný obranca v talianskom celku nehrá a mohol by sa vrátiť na Pyrenejský polostrov, kde záujem o jeho služby hlási Betis. (sport.es)

ESPANYOL BARCELONA: Na pôsobenie v Španielsku sa môže tešiť Óscar Duarte. Kostarický obranca prestúpil z Clubu Bruggy za 1,5 milióna eur do Espanyolu, s ktorým podpísal kontrakt platný do júna 2019. (marca.com)

MÁLAGA: Christian Atsu znova odíde z londýnskej Chelsea a tentokrát zamieri do Španielska. Ghanský útočník odchádza do Málagy. Už je v Andalúzii a v najbližšej dobe svojím podpisom potvrdí polročné hosťovanie. (espnfc.com)

LEVANTE: Levante porazilo Las Palmas 3: 2 ale prišlo o Pedra Lópeza. 32-ročný obranca si poranil koleno a chýbať bude šesť týždňov. (transfermarkt)

LAS PALMAS: Ángel Montoro sa môže tešiť na zápasy Primera Divison. 27-ročný stredopoliar odišiel z druholigovej Almeríe zadarmo do Las Palmas. (futbol.as)