Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.1.)

štvrtok, 28. január 2016 06:53 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Alexandre Pato pricestoval do Londýna a bude predstavený ako nová posila Chelsea. Brazílsky útočník príde z Corinthians, ale zatiaľ by malo ísť iba o hosťovanie. (espnfc.com)

EVERTON: Do USA by sa údajne mohol vrátiť Tim Howard. Už 36-ročný brankár Evertonu, kde má kontrakt do roku 2018, sa dostal do hľadáčika Colorada Rapids. (espnfc)

NEWCASTLE: Florian Thauvin by sa predsa len mal vrátiť z Newcastlu United na hosťovanie do Marseille. Opätovnému odchodu 23-ročného krídelníka už nič nebráni. (skysports)

SUNDERLAND: Sebastián Coates sa bude sťahovať zo Sunderlandu do Portugalska. Uruguajský obranca odíde na hosťovanie do konca sezóny do lisabonského Sportingu. (sunderlandecho)

SWANSEA: Útočník Chieva Alberto Paloschi je už dlhšiu dobu v hľadáčiku Swansea. Tá usiluje o prestup, pričom kluby sú údajne dohodnuté na transfere za osem miliónov eur. (bbc.com)

SUNDERLAND:Lamine Koné sa zrejme predsa len bude sťahovať z Lorientu do Sunderlandu. Ten síce s ponukou za reprezentanta Pobrežia Slonoviny na začiatku mesiaca nepochodil, no teraz poslal novú ponuku a dohoda je vraj na spadnutie. (bbc.com)

LEICESTER:Ahmed Musa sa dostal do hľadáčika Leicesteru City. Ten za nigérijského reprezentanta ponúkol 20 miliónov eur, avšak CSKA Moskva údajne požaduje ešte o päť miliónov vyššiu čiastku. (leicestermercury.co)

WATFORD: Brankár Watfordu Giedrius Arlauskis priletel do Barcelony, kde sa podrobí zdravotnej prehliadke v Espanyole. Ak bude všetko v poriadku podpíše s katalánskym klubom zmluvu. (marca.com)