Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.1.)

štvrtok, 28. január 2016 06:54 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Barcelona chcela počas tohto prestupového obdobia priviesť Nolita, no nakoniec sa tak zrejme nestane. Celta Vigo mala ponuku katalánskeho klubu odmietnuť. (barcablaugranes)

ATLÉTICO MADRID: Oliver Torres po dobrom začiatku sezóny prišiel o miesto v základnej zostave Atlética Madrid a svoju situáciu už začal riešiť. 21-ročnýzáložník vedeniu španielskeho klubu údajne už oznámil, že by rád zmenil dres. (transfermarkt)

ESPANYOL: Brankár anglického Watfordu Giedrius Arlauskis priletel do Barcelony, kde sa podrobí zdravotnej prehliadke v Espanyole. Ak bude všetko v poriadku podpíše s katalánskym klubom zmluvu. (marca.com)

SEVILLA: Na lavičke Sevilly bude v dvoch zápasoch chýbať Unai Emery. Tréner španielskeho klubu bol potrestaný za správanie v priebehu duelu na pôde Atlética Madrid (0: 0), v ktorom bol za protesty vykázaný na tribúnu. (transfermarkt)

GRANADA: V zostave Granady sa zhruba tri týždne neobjaví Edgar Méndez. Záložník španielskeho klubu si poranil stehenný sval. (transfermarkt)

SPORTING GIJÓN: Na odchod zo Sportingu Gijón myslí Carlos Castro. Španielsky útočník v posledných týždňoch vypadol zo základnej zostavy a vedenie klubu už požiadal o uvoľnenie do iného tímu formou hosťovania. (marca.com)