Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.1.)

piatok, 29. január 2016 10:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (29.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: V Manchestri City netrpezlivo čakajú na správy o tom, ako je na tom po zdravotnej stránke Kevin De Bruyne. Belgický stredopoliar nedohral pohárový súboj s Evertonom, pretože chvíľu pred koncom si poranil väzy v pravom kolene. (espnfc)

SOUTHAMPTON: Real Sociedad má záujem o útočníka Southamptonu Juanmina. Či však 22-ročný Španiel prestúpi je ešte otázne. Dôvodom je postoj anglického klubu, ktorý nemá v pláne futbalistu uvoľniť. (futbol.as)

NEWCASTLE: Mike Williamson sa vráti z Newcastlu do Wolverhamptonu. Anglický obranca v tomto klube na jeseň hosťoval a kluby sa teraz dohodli na podmienkach prestupu. (bbc.com)

WEST HAM: Emmanuel Emenike predčasne opúšťa Al Ain, kde hosťuje z Fenerbahce. Nigérijský útočník má namierené do Anglicka a stane sa novou posilou West Hamu. (espnfc)

SWANSEA: Gerhard Tremmel sa sťahuje zo Swansea do Nemecka. 37-ročného nemeckého brankára si na hosťovanie do konca sezóny vypožičal Werder Brémy. (sport1.de)

SWANSEA a NEWCASTLE:Bafetimbi Gomis poslednou dobou za Swansea príliš nenastupuje a špekuluje sa o jeho odchode. O 30-ročného francúzskeho útočníka majú záujem tímy z Premier League. Najviac sa pritom spomína klub z Newcastlu. (themag.co)

STOKE CITY: Charlie Adam si z odvetného semifinálového zápasu League Cupu s Liverpoolom odniesol zranený lýtkový sval. Podrobné vyšetrenie ukázalo na vážnejšie poranenia. Doba liečenia sa odhaduje na šesť týždňov. (express.co)

SUNDERLAND: Sebastián Coates si už v tejto sezóne v Premier League nezahrá. Uruguajský obranca odchádza do Portugalska, pričom zvyšok sezóny strávi na hosťovaní v Sportingu Lisabon. (espnfc.com)