Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.1.)

sobota, 30. január 2016 11:02 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (30.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Aymen Abdennour by sa mohol ešte pred uzavretím prestupového okna sťahovať. Tuniský obranca Valencie sa vraj dostal do hľadáčika Chelsea. (dailystar)

CHELSEA: Real Betis si vypožičal Charly Musonda jr. Belgický mládežnícky reprezentant sa počas jesene znovu nedokázal presadiť do prvého tímu Chelsea a počas nadchádzajúcich mesiacov tak skúsi preraziť v Španielsku. (transfermarkt)

STOKE CITY: Vedenie Stoke City by rado predĺžilo zmluvu s Bojanom Krkicom. Ofenzívny futbalista má v anglickom klube kontrakt do júna 2018. (skysports)

MANCHESTER UNITED: Nick Powell nedostáva priestor v Manchestri United a v nasledujúcich dňoch by sa mal sťahovať. 21- ročného záložníka si chce požičať Hull City. (manchestereveningnews)

MANCHESTER CITY: Na väčšie herné vyťaženie sa môže tešiť Patrick Roberts. Mladý záložník sa nepresadzoval vo veľkej konkurencii v Manchestri City a odišiel do Škótska. Do konca budúcej sezóny bude hosťovať v Celticu. (manchestereveningnews)

TOTTENHAM: Moussa Dembélé spojili svoju ďalšiu budúcnosť s Tottenhamom. Belgický reprezentant predĺžil zmluvu až do roku 2019. (espnfc)

SWANSEA: Taliansky útočník Alberto Paloschi podľa niektorých médií prestúpil z Chieva Verona do Swansea, s ktorou mal podpísať zmluvu na štyri a pol roka. Prestupová suma údajne činí 10,5 milióna eur. (theguardian)

WBA:  V zostave West Bromwich Albion sa štyri až šesť týždňov neobjaví Callum McManaman. Krídelník anglického klubu si poranil väzy v členku. (expressandstar)