Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.1.)

nedeľa, 31. január 2016 09:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (31.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Ešte šesť týždňov mimo hry má pred sebou záložník Jack Wilshere. Počas leta si zlomil nohu a v súčasnosti dostal od lekárov povolenie na behanie. (ESPN)

ARSENAL: Hosťovanie vo West Bromwichi nie je pre Sergea Gnabryho práve podareným a Kanonieri do diania zasiahnú. Z WBA sa vráti, kým mu nenájdu ďalšie dočasné pôsobisko. (Daily Star)

TOTTENHAM: Z druholigového Fulhamu by mohol prísť útočník Moussa Dembelé. Jeho zmluva na Craven Cottage končí v lete a k predĺženiu nedôjde. (Mirror)

TOTTENHAM: Tabuľkovo štvrtý tím Premier League je so situáciou nad mieru spokojný a pre Mauricia Pochettina pripravuje novú zmluvu. Krok bol zrejme podmienený aj faktom, že Argentínčanovo meno bolo spájané s Chelsea alebo Manchestrom United. (Mirror)

CHELSEA: Posilou z MLS sa stáva 20-ročný obranca Matt Miazga, ktorý doteraz obliekal dres New York Red Bulls. The Blues si amerického reprezentanta zaviazali do leta 2020. (Guardian)

CHELSEA: Vynechanie Garyho Cahilla zo zostavy v posledných 5 zápasoch malo za následok reči o jeho odchode. Vedenie ho však predávať nechce a udrží ho aj napriek tomu, že momentálne zohrieva len lavičku. (Eurosport)

CHELSEA & NORWICH CITY: Druhé tohtosezónne hosťovanie má pred sebou Patrick Bamford. 22-ročný útočník sezónu začal v Crystal Palace a zakončí v Norwichi City. (Daily Mail)

CHELSEA & LEICESTER CITY: The Foxes by, podľa najnovších správ, mohli získať forwarda Loïca Rémyho. Ten dostal v Londýne priestor iba v 10 ligových zápasoch sezóny 2015/16 a lídra súťaže by mohol posilniť za 12 miliónov libier. (Independent)

EVERTON: Lokomotiv Moskva je ochotný predať útočníka Oumara Niasseho za 13,5 milióna libier a Senegalčan teraz rokuje o podmienkach zmluvy so svojím potencionálnym zamestnávateľom. (Guardian)

SWANSEA CITY & CRYSTAL PALACE: Dwight Gayle má v tejto sezóne problémy so zraneniami, pre čo stále márne čaká na prvý zásah. V tlači sa okrem toho objavili informácie, že Labute podali ponuku 7 miliónov libier na kúpu tohto hráča. (Skysports)

SWANSEA CITY: Na predĺžení spolupráce sa vedenie dohodlo s 23-ročným stopérom Jordim Amatom. Španiel ostane waleskému klubu verný do konca sezóny 2018/19. (BBC)

NEWCASTLE: Florian Thauvin, ktorý len nedávno prišiel z Marseille, bude vo svojom bývalom tíme do konca sezóny hosťovať. Defenitíva má padnúť hráčovým podpisom, pre ktorý už odletel do Francúzska. (Skysports)