Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.2.)

pondelok, 1. február 2016 09:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (1.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Gól do siete Derby County bol pre Waynea Rooneyho už šiestym v posledných šiestich vystúpeniach a na dostrel má najlepšieho strelca histórie klubu, Sira Bobbyho Charltona, na ktorého stráca len sedem zásahov. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Letné prestupové obdobie má obnoviť záujem Realu Madrid o Davida De Geu. Už teraz sa pošuškáva, že do Manchestru príde ponuka 23 miliónov libier. (Mirror)

CHELSEA: Novej zmluvy sa na Stamford Bridge John Terry nedočká a po sezóne svoj klub opustí. Anglický stopér bol verný modrým farbám 14 rokov. Skončiť s futbalom sa však nechystá a pôsobisko si plánuje nájsť mimo Premier League. (ESPN)

CHELSEA: Veľké veci sa po sezóne možno udejú okolo Edena Hazarda, ktorý by mohol prestúpiť do PSG alebo Realu Madrid. The Blues už majú predstavu o jeho náhrade – Antoineovi Griezmannovi z Atlética Madrid. (Independent)

EVERTON: 29-ročný krídelník Aiden McGeady opúšťa Karamelky a zvyšok sezóny odohrá na hosťovaní v nižšej súťaži. V druhej anglickej lige má, údajne, až dvoch vážnych záujemcov. (Liverpool Echo)

TOTTENHAM: Nepodarený angažmám v Londýne vyrieši Federico Fazio hosťovaním v Seville. Práve odtiaľ Argentínčan v minulosti prišiel, ale opcia na trvalý prestup späť dohodnutá nie je. (Marca)

NEWCASTLE: Florian Thauvin už v Marseille úspešne absolvoval zdravotnú prehliadku a jeho hosťovanie vo Francúzsku sa môže začať. (Skysports)

NEWCASTLE: Atraktívnu posilu do ofenzívny našli The Magpies v AS Rím. Ide o SeydouaDoumbiu, útočníka z Pobrežia Slonoviny, ktorý na seba upozornil najmä ako hráč CSKA Moskva. (Telegraph)

NEWCASTLE & SWANSEA CITY: Vedenie zo St.James' Parku to so záchranou myslí naozaj veľmi vážne a rapídne posilňovanie by mohlo priviať aj Bafetimbiho Gomisa. Za autora 5 tohtosezónnych gólov ponúka 7 miliónov libier. (Telegraph)

WEST BROMWICH: Naďalej sa v médiách objavujú špekulácie o prestupe 22-ročného útočníka Saida Berahina. Aktívny je v tomto smere Stoke City a Newcastle United so zhodnou ponukou 21 miliónov libier. (Birmingham Mail)

WEST HAM: Záver sezóny 2015/16 by mal u Kladivárov absolvovať 28-ročný útočník Emmanuel Emenike. Na hosťovanie príde z tureckého Fenerbahce. (Guardian)