Main Content

Ramos o možnom príchode Neymara do Realu: Je to rozdielový hráč!

pondelok, 1. február 2016 13:50 | Autor: Jakub Vaverka

Ramos o možnom príchode Neymara do Realu: Je to rozdielový hráč!
Ramos o možnom príchode Neymara do Realu: Je to rozdielový hráč! | zdroj: © TASR

Po včerajšom zápase Realu Madrid s barcelonským RCD Espanyol (6:0) dostal kapitán Bieleho Baletu Sergio Ramos otázku ohľadom možného príchodu Neymara z Barcelony do kádra Los Blancos.

Real Madrid si po nepresvedčivom výkone na pôde Realu Betis minulý týždeň (2:2) napravil chuť, keď zdolal barcelonský celok rozdielom dvoch tried 6:0. Los Blancos majú momentálne 47 bodov, na vedúcu Barcelonu, ktorá má zápas k dobru strácajú priebežne štyri body. Na druhé Atlético jeden bod.

Kapitán Merengues Sergio Ramos, ktorý odohral v defenzíve RM výborný výkon dostal od novinárov po zápase otázku, čo si myslí o špekuláciách, ktoré sa týkajú možného príchodu brazílskeho útočníka FC Barcelona Neymara do metropoly Španielska. „Je to perfektný futbalista, ako aj iní z iných tímov, ale faktom je, že je to rozdielový hráč. Uvidí sa, má to dobre rozbehnuté. Futbal prináša veľa prestupov, jediné, čo je isté, je, že Ramos neprestúpi do Barcy,“ cituje jeho slová portál Fichajes.net.

Veľkým fanúšikom Neymara je predovšetkým prezident Realu Madrid Florentino Perez. Kontroverzný stavebný magnát je údajne ochotný hráčovi ponúknuť ročný plat vyšší ako 30 miliónov eur a Barcelone zaplatiť nepredstaviteľných 190 miliónov eur.