Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.2.)

utorok, 2. február 2016 08:22 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (2.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Návrat do vlasti po troch rokoch zaknihoval Mathieu Debuchy. 30-ročný obranca bude do konca tohto ligového ročníka hosťovať v Girondins Bordeaux. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: Druhý tím ligy odoslal Bruna Zuculiniho na hosťovanie do Grécka. Argentínsky záložník si na hosťovania už zvykol a tento raz sa predvedie v AEK Atény. (Skysports)

TOTTENHAM: Srbský defenzívny záložník Miloš Veljkovič odohral počas pôsobenia u Kohútov len 3 zápasy a s definitívnou platnosťou zmenil klub. Jeho novým tímom je nemecký Werder Brémy. (ESPN)

LIVERPOOL & NEWCASTLE: Črtajúci sa prestup Josého Enriqueho do Newcastle padá. Hoci boli kluby na transfere dohodnuté, hráč nesúhlasil s podmienkami, ktoré mu Straky ponúkli. (Daily Mail)

NEWCASTLE: Podpisom zmluvy do leta 2021 sa zaviazal Ayoze Pérez. 22-ročný útočník je vo svojom súčasnom pôsobisku spokojný, a tak si ho poistil na dlhší čas. (Skysports)

SWANSEA CITY: Záver sezóny absolvujú Labute bez 28-ročného útočníka Édera. Dôvodom je Portugalčanovo hosťovanie v Lille. (Goal)

WATFORD: 18-ročný venezuelský útočník Adalberto Peñaranda bol z Granady predaný The Hornets. Anglický futbal si však vyskúša najskôr v budúcej sezóne. Tú aktuálnu dohrá v rámci hosťovania v La Lige. (klubový web)

SUNDERLAND: Olympique Marseille v závere prestupového obdobia kúpil útočníka Stevena Fletchera. Ten sa od začiatku sezóny stihol trafiť už 4krát a šťastie vyskúša v Ligue 1. (Mirror)

WEST BROMWICH: Hráča získali v priebehu včerajška aj The Baggies, hoci len na hosťovanie. Do konca sezóny 2015/16 bude ich dres obliekať ofenzívny záložník Alex Pritchard patriaci Tottenhamu. (BBC)

BOURNEMOUTH: Zo staronovej posily sa tešia na Dean Court. Z druholigového Sheffieldu Wednesday prichádza 28-ročný krajný obranca Rhoys Wiggins. Ten za Bournemouth nastupoval už v sezóne 2010/11. (BBC)