Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.2.)

streda, 3. február 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (3.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Záver zimného prestupového obdobia bol pre Yayu Sanoga v znamení sťahovania. Vrátil sa z Ajaxu Amsterdam, aby následne odišiel na hosťovanie do Charltonu Athletic. (BBC)

ARSENAL: Pocty sa od The Gunners dostalo brankárovi Petrovi Čechovi, ktorý sa stal najlepším hráčom klubu za mesiac január. Ocenenie si zaslúžil za 2 čisté kontá v štyroch kolách. (klubový web)

MANCHESTER CITY: Anglická tlač je plná Pepa Guardiolu. Ten by mal v Manchestri od budúcej sezóny zarábať až 21 miliónov libier ročne a vedenie mu k tomu pripraví 150 miliónov libier na nákup posíl. (Goal)

CHELSEA: Dnešný súboj na pôde Watfordu bude možno musieť vynechať Willian. Trápi ho zranenie nohy, vynechal včerajší tréning, teda na Vicarage Road ho asi neuvidíme. (Daily Mail)

LEICESTER CITY: 28-ročný stopér Yohan Benalouane do leta opúšťa Veľkú Britániu. Na hosťovaní sa dohodol s Fiorentinou, tretím tímom Serie A, vrátane opcie na trvalý prestup. (Skysports)

LEICESTER CITY: Jamie Vardy má zmluvu do leta 2018, ale Líškam sa máli. Pripravujú preňho vylepšený kontrakt, ktorého trvanie bude o rok dlhšie. (Guardian)

EVERTON: Svätyňu Karameliek bude proti Newcastlu možno hájiť brankárska dvojka. Tim Howard má totiž bližšie nešpecifikované zdravotné problémy. (Liverpool Echo)

SWANSEA CITY: Fanúšikom Premier League sa vracia na oči holandský záložník Leroy Fer, ktorý bude z QPR hosťovať na Liberty Stadium. (Skysports)

WEST BROMWICH: Počas januára sa veľa popísalo o Saidovi Berahinovi, no ten nezmenil pôsobisko ani v druhom prestupovom období po sebe. Útočník WBA pritom v tejto sezóne nastúpil len na dva celé ligové zápasy. (Independent)

CRYSTAL PALACE: Napriek zmluve platnej na vyše dva roky bude Alan Pardew s vedením rokovať opäť. Predmetom má byť predĺženie kontraktu, ktoré v decembri nebolo dotiahnuté do úspešného konca. (Sportsmole)

ASTON VILLA: Koniec na birminghamskej lavičke zvažuje Rémy Garde. Francúza sklamala práca vedenia cez prestupové obdobie a nulová úspešnosť pri zisku jeho vyhliadnutých posíl. (Express)