Main Content

Jakubko nekončí kariéru, naopak, chce ísť na Euro!

štvrtok, 4. február 2016 08:50 | Autor: Filip Chudý

Jakubko nekončí kariéru, naopak, chce ísť na Euro!
Jakubko nekončí kariéru, naopak, chce ísť na Euro! | zdroj: © TASR

V minulých dňoch preletela niektorými médiami správa, že reprezentačný útočník Martin Jakubko zvažuje ukončenie kariéry. Ale samotný hráč to vyvrátil, naopak, chce zabojovať o nomináciu na Euro.

Prekvapivá informácia o možnom konci kariéry Martina Jakubka, ktorá sa šírila niektorými médiami, nie je pravdivá. Vyvrátil ju samotný hráč, ktorý pre Rádio Slovensko povedal: „To bolo asi len zbožné želanie toho, kto to napísal. Bol by som blázon, keby som teraz pred Eurom končil.“

Pravdivé je len to, že Martin Jakubko je aktuálne zranený a už tri týždne s Ružomberkom netrénuje. Včera bol na vyšetrení v Bratislave u doktora Vladimíra Penera. Vyšetrenie vyvrátilo, že by boli poškodené väzy v kolene, čiže operácia nie je nutná.   

„Kariéru sa nechystám ukončiť. Mám nejaké zdravotné problémy, ktoré s pánmi doktormi Penerom a Malinovským riešime. Mám chytený nejaký nerv a tá bolesť mi vystreľuje do kolena,“ povedal Jakubko pre TA3. Ak by to bol len ten nerv, mohol by sa dať veľmi rýchlo dokopy a následne by mohol začať s prípravou, ktorá sa kráti, keďže jarná časť začína posledný februárový víkend.

V tom čase oslávi Jakubko už svoje 36. narodeniny, ale do futbalového dôchodku sa ešte nechystá, chce zabojovať o nomináciu na Euro. Útočný tank našej reprezentácie má za sebou už 13 operácií, väčšinou kolien. Raz už v reprezentácii síce skončil, ale vrátil sa.