Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.2.)

štvrtok, 4. február 2016 10:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (4.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Posledné hodiny zimného prestupového obdobia bojovali The Reds o zisk Maura Icardiho. S čiastkou 22,7 milióna libier Inter Miláno súhlasil, no nezohnal už náhradu. V dôsledku toho transfer padol. (Mirror)

LIVERPOOL: Zranenie stehenného svalu Daniela Sturridgea ustupuje a anglický útočník sa blíži svojmu piatemu štartu v sezóne 2015/16. Plná tréningová záťaž dáva takúto nádej už do najbližšieho kola. (Guardian)

CHELSEA: Zatvorenie prestupového okna ešte špekulácie neumlčalo a Radamel Falcao je naďalej spájaný s prestupom do Číny. Veľký záujem javí tím Jiangsu Suning. (Independent)

MANCHESTER CITY: Príchod Pepa Guardiolu je hotový a médiá už riešia, koho si asi privedie. Do úvahy, údajne, pripadá brankár FC Barcelona, Claudio Bravo. Ten by mohol prísť za 30 miliónov libier. (Sport.es)

MANCHESTER CITY: Čínska liga na seba počas prestupového obdobia opäť upozornila a pokračovať v tom môže aj počas leta. Tri tamojšie kluby zacielili pozornosť na Yayu Tourého, ktorý by ročne zarábal 30 miliónov libier. (Goal)

MANCHESTER UNITED: Červení diabli v utorok zdolali Stoke City 3:0 a vyšším ako dvojgólovým rozdielom v lige triumfovali po takmer troch mesiacoch. „Teraz som štastným trénerom. V druhom polčase sme kontrolovali hru a nepustili sme súpera do šancí. Teraz máme, možno, väčšiu sebadôveru.“ zhodnotil výkon Louis van Gaal. (Skysports)

TOTTENHAM: Šesť ligových štartov, 4 v Európskej lige a 3 v FA Cupe. Takýmto spôsobom si v sezóne Joshua Onomah našiel miesto v kádri Spurs a odmenou mu je nová zmluva. Trvanie bude mať do roku 2020. (Skysports)

NEWCASTLE: 25-ročný ofenzívny záložník Rémy Cabella hosťuje v Marseille, ktorý by si ho rád nechal na trvalo. The Magpies požadujú čiastku 6 miliónov libier. (Independent)

STOKE CITY: Nemecký stopér Philipp Wollscheid si v zápase proti Manchestru United zranil lýtko a čaká na výsledky vyšetrení. Tie čoskoro odhalia, ako dlho bude Hrnčiarom chýbať. (ESPN)

NORWICH CITY: Útočník Kyle Lafferty je dlhšie spomínaný v súvislosti s odchodom od The Canaries. Veľkým kandidátom na jeho zisk je Leeds United, ktorý stále neskladá zbrane a zabojuje o jeho hosťovanie. (Daily Star)