Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.2.)

piatok, 5. február 2016 10:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (5.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Fenerbahce Istanbul sa v lete pokúsi získať Lazara Markovića, no The Reds mu to príliš neuľahčia. Srb, ktorý v Turecku momentálne hosťuje, údajne je drahší ako ponúkaných 20 miliónov libier. (Independent)

CHELSEA: Novinári vidia v zimnom predaji Jacksona Martíneza z Atlética Madrid do Číny snahu Španielov priviesť Diega Costu. Počas januára ostalo len pri špekuláciách, čo sa však po sezóne môže zmeniť. (Goal)

MANCHESTER CITY: Zranený Vincent Kompany by čoskoro mohol opäť nastúpiť. Problémy s členkom vyzerali byť v decembri vyriešené, ale problém sa obnovil a s ním aj pobyt na maródke. (Guardian)

EVERTON: Blížiaci sa zápas proti Stoke City zrejme nestihne Romelu Lukaku. Dôvodom je zranenie chrbta, pre ktoré netrénuje. (skysports)

SOUTHAMPTON: Defenzívny záložník Victor Wanyama má na stole ponuku na predĺženie kontraktu s ktorou váha. 24-ročnému Keňanovi sa celkom páči možnosť prestupu do Tottenhamu alebo Arsenalu. (Metro)

WEST HAM: Problémy so stehenným svalom Andyho Carrolla pomaly opúšťajú. Po troch týždňoch sa blíži návratu do hry, ku ktorému môže dôjsť už zajtra proti Southamptonu. (Daily Mail)

WEST HAM: Listinu zranených hráčov „obohatil“ Sam Byram. 22-ročná posila z Leedsu United má menšie zdravotné problémy, pre ktoré bude chýbať týždeň. (Telegraph)

ASTON VILLA: Pozitívne správy sa včera rozšírili z Villa Parku. Členom predstavenstva bol menovaný Lord Mervyn King, bývalý guvernér Bank of England. Ten sľúbil, že chce jeden z najslávnejších britských celkov vrátiť tam, kam patrí. (BBC)