Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.2.)

piatok, 5. február 2016 11:15 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.2.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie je minulosťou, avšak prestupových špekulácií je stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Zidane sa dohodol s Realom

Španielsky portál zameraný na prestupy a špekulácie fichajes.net informuje, že francúzsky tréner Zinedine Zidane sa dohodol na kontrakte s Realom Madrid do roku 2018. (fichajes.net)

Bitka o Chicharita

Obrovský záujem o mexického útočníka Javiera Hernandéza prezývaného Chicharita je v anglickej Premier League. Podľa fichajes.net bývalého zakončovateľa Manchestru United pozorne sledujú Liverpool a Arsenal. (fichajes.net)

Allegri sa dohodne s Chelsea

Taliansky tréner Massimiliano Allegri, ktorý momentálne trénuje Juventus Turín je podľa všetkého veľmi blízko k dohode s londýnskou Chelsea, ktorá po sezóne bude musieť hľadať nového trénera. (Calciomercato.com)

Hulk do Číny?

Ruské Izvestia tvrdia, že Šanghaj Šenhua poslal Zenitu Petrohrad astronomickú ponuku na útočníka Hulka, ktorá predstavuje 91 miliónov eur. Brazílsky kanonier by sa v prípade prestupu do Ázie razom stal jedným z najdrahších hráčov histórie. (Izvestia)

Simeone nahnevaný odchodom Martineza

Tréner Atlética Madrid Diego Simeone je podľa správ z Todo Mercado Web nahnevaný, že vedenie klubu predalo do Číny kolumbijského zakončovateľa Jacksona Martineza, ktorý do Španielska prišiel iba pred sezónou z Porta. (Todo Mercado Web)

Z VOLEJA

Po drvivej výhre Barcelony nad Valenciou 7:0 je veľmi blízko k postupu do finále Copa del Rey aj Sevilla, ktorá doma porazila Celtu Vigo 4:0.

Podľa správ zo španielskeho portálu fichajes.net Pep Guardiola do Manchestru City neprivedie nikoho z FC Barcelona. (fichajes.net)

Futbalový klub New York City FC chce angažovať španielskeho brankára Ikera Casillasa, ktorý je momentálne hráčom FC Porto. (fichajes.net)

Novým prezidentom španielskeho Realu Betis, ktorý zažíval turbulentné obdobie sa stal Ángel Haro. (fichajes.net)

Ukrajinský zakončovateľ Andryi Jarmolenko by údajne v letnom prestupovom období mohol vymeniť Dynamo Kyjev za anglický Everton FC. (fichajes.net)

Čilský reprezentant Arturo Vidal z Bayernu Mníchov je vraj jedným z prestupových cieľov Atlética Madrid. (fichajes.net)

Ďalším hráčom, ktorého má Atlético Madrid sledovať je Alexandre Lacazette, kanonier francúzskeho Lyonu. (fichajes.net)

Jedným z možných nástupcov trénera Garyho Nevillea na lavičke Valencie je Rafael Benitez, ex-kouč Realu Madrid. (fichajes.net)