Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.2.)

sobota, 6. február 2016 09:22 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (6.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Médiá opäť zaplnili špekulácie o trénerovi The Blues pre novú sezónu. Stať sa ním, údajne, môže Massimiliano Allegri, ktorý aktuálne vedie Juventus a od Londýnčanov už dostal ponuku s ročným platom 5,3 milióna eur. (Talksport.com)

CHELSEA: Ponuku z čínskej najvyššej súťaže mal na stole počas januára aj záložník Oscar. Čiastka 58 miliónov libier od Jiangsu Sining však bola londýnskym klubom odmietnutá. (Independent)

MANCHESTER CITY: Premier League oceňovala najlepšieho hráča mesiaca, ktorý je Sergio Agüero. Argentínčan po doliečenom zranení strelil v januári gól Watfordu a po dva Crystal Palace a West Hamu. (Guardian)

ARSENAL: Informácie o zranení Tomáša Rosického sú rôzne, ale podľa britských zdrojov možno odohral v Londýne svoj posledný zápas. Zranenie stehna v krátkom pohárovom vystúpení proti Burnley ho zrejme vyradí do konca sezóny, teda do vypršania kontraktu. (BBC)

LIVERPOOL: Fanúšikovia z Anfield Road plánujú protest proti vzrastajúcej cene vstupného. V dnešnom zápase proti Sunderlandu sa vyhrážajú opustením tribún v 77. minúte, čím vyjadria nesúhlas so sumou 77 libier, ktorú bude klub od novej sezóny pýtať za najdrahšie vstupenky. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Tento týždeň mal začať Martin Škrtel s tréningom a pripravovať sa na svoj návrat do zostavy. Situácia je však iná a slovenský stopér vynechá ešte 2 až 3 týždne. (ESPN)

SOUTHAMPTON: Vydarený mesiac Svätcov si najviac vychutnáva Ronald Koeman, ktorý sa stal manažérom mesiaca v anglickej lige. Jeho tím má zo štyroch januárových zápasov 9 bodov a pozoruhodné skóre 6:1. (Daily Mail)

EVERTON: Informácie o zranení Romela Lukaka, pre ktoré vynechá zápas proti Stoke City, boli mylné. Belgičana chrbát až do takej miery neobmedzuje a na Britannia Stadium má byť k videniu. (Skysports)

SWANSEA CITY: Zranenie hlavy prinútilo striedať Ki Sung-Yuenga už v prvom polčase zápasu s West Bromwichom. Práve to bude zároveň dôvodom jeho absencie v dnešnej konfrontácii s Crystal Palace. (Guardian)

SUNDERLAND: Oslabený stred poľa majú pre dnešný duel s Liverpoolom k dispozícii Čierne mačky. Chodidlo nepustí do hry Yanna M'Vilu, zatiaľ čo Jermain Lens absentuje pre zranenie triesla. (Chronicle Live)