Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.2.)

nedeľa, 7. február 2016 09:49 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (7.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Len v lete 2015 prestúpil Luciano Vietto z Villarrealu do Atlética Madrid, kde by sa dlho ohriať nemusel. Po konci sezóny dostane ponuku na prestup do Londýna. (ESPN)

ARSENAL: Podľa najnovších správ z tábora The Gunners by čakanie na Dannyho Welbecka už nemuselo byť mimoriadne dlhé. 25-ročný útočník v piatok nastúpil za rezervný tím a blíži sa tak návratu do zostavy „áčka“. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Novinári v reálnych kontúrach riešia prestup Neymara z Barcelony na Etihad Stadium. K transferu by mohlo dôjsť počas leta pod taktovkou Pepa Guardiolu za 145 miliónov libier. (Daily Mail)

LEICESTER CITY: Ďalší krok k titulu spravili zverenci Claudia Ranieriho. Víťazstvo 3:1 na pôde Manchestru City znamená, že Líšky kraľujú Premier League s päťbodovým náskokom. (BBC)

LEICESTER CITY: Včerajší deň priniesol na King Power Stadium ešte jednu dobrú správu. Jamie Vardy súhlasil s predĺžením zmluvy a v strede Británie sa zdrží ďalšie tri roky. (klubový web)

MANCHESTER UNITED: Vrchní predstavitelia United rokujú s Josém Mourinhom, ktorý by sa skutočne mohol stať novým kormidelníkom tohto klubu. Podľa niektorých zdrojov Červených diablov prevezme od novej sezóny, iné predpovedajú výmenu trénerov pri najbližšom zlyhaní Louisa van Gaala. (Independent)

LIVERPOOL: Absolvovaná operácia slepého čreva bola dôvodom, prečo Jürgen Klopp nebol prítomný na zápase The Reds proti Sunderlandu. Jeho zverenci mu však k rekonvalescencii veľa radosti nedopriali a remizovali 2:2. (Skysports)

LIVERPOOL: Reči o prestupe 23-ročného záložníka Granita Xhaku k The Reds sú stále hlasnejšie. Švajčiar, hrajúci za Borussiu Mönchengladbach, vyhlásil, že Premier League by považoval za splnený sen. (Mirror)

TOTTENHAM: The Spurs vyhrali 6 zápasov v rade, z toho štyri ligové. V dôležitom zápase v sobotu pokorili Watford výsledkom 1:0 a v tabuľke najvyššej anglickej súťaže sú na druhom mieste. (BBC)

EVERTON: Predĺženie zmluvy bude ponúknuté záložníkovi Rossovi Barkleymu. 8-gólový strelec sa však bude do konca sezóny sústrediť plne na futbal a formality spojené s podpisom dotiahne v lete. (Guardian)

ASTON VILLA: Januárové a februárové výsledky začínajú dávať The Villans nádej na záchranu. Z posledných piatich stretnutí prehrali len raz a včera pokorili Norwich City výsledkom 2:0. Góly zaznamenali Joleon Lescott a Gabriel Agbonlahor. (BBC)