Main Content

Súboj aktuálnych gigantov NHL! Sledujte naživo na TV Tipsport!

pondelok, 8. február 2016 10:28 | Autor: Martin Gregor

Súboj aktuálnych gigantov NHL! Sledujte naživo na TV Tipsport!
Súboj aktuálnych gigantov NHL! Sledujte naživo na TV Tipsport! | zdroj: © TASR

Program najlepšej hokejovej ligy sveta je rovnako dynamický ako jej hráči. V noci zo štvrtka na piatok pokračuje ďalšími strhujúcimi súbojmi. Každý z nich má významný vplyv na (ne)účasť v play-off, prípadne na východiskovú pozíciu. Sledujte NHL naživo na TV Tipsport!

Absolútnu hokejovú lahôdku určite prinesie duel Chicago – Dallas. Jedná so o tímy z najužšej špičky celej NHL. Obe mužstvá majú viac spoločného než odlišného. Veľká ofenzívna sila, spoľahlivá obrana. Ale faktor, ktorý bude rozhodujúci, je aktuálna forma. Tá je jednoznačne na strane Chicaga. Dallas sa v posledných zápasoch hľadá – 15 zápasov, 6 výhier, 9 prehier.

Z podobných predpokladov vychádza aj tipér Xenon. Jeho tip je na víťazstvo domácich s tým, že v dueli padnú 4 góly a viac pri kurze 2,46.

Z piatka na sobotu na nás čaká duel prekvapenia sezóny Floridy proti St. Louis. Pokiaľ St. Louis zachytilo úvod sezóny a v druhej polovici sa trápi, potom Florida je presný opak. Začiatok sezóny v podaní Floridy bol veľmi slabý, ale druhá polovica vychádza nad očakávania. Má v tom prsty „prekvapujúco“ Jaromír Jágr. Aktuálna forma teda hovorí v prospech víťazstva domácich.

Stratég sima2014 z najväčšej tipérskej komunity preto predpovedá celkové víťazstvo Floridy pri kurze 1,83.

Nezabudnite sledovať bezkonkurenčnú NHL naživo na TV Tipsport!

Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať tipmi a analýzami ostrieľaných tipérov. Ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!