Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.2.)

pondelok, 8. február 2016 11:22 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (8.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Domáca remíza s Manchestrom United (1:1) priniesla aj zranenie Kurta Zoumu. Mladý stopér má zranené koleno a prvé správy hovoria, že sa sezóna preňho skončila, pričom vynechá aj EURO. (Mirror)

LIVERPOOL: Predstavitelia klubu predsa prerokujú ceny vstupeniek na domáce zápasy. V súboji so Sunderlandom dala časť fanúšikov najavo nesúhlas odchodom v 77. minúte. (Guardian)

LIVERPOOL & NEWCASTLE: The Magpies reagovali na fakt, že Daniel Sturridge je na predaj. The Reds stanovili hráčovu cenu na 30 miliónov libier, ale ten by radšej prestúpil do Chelsea, za ktorú kedysi nastupoval. (Express)

MANCHESTER CITY: Z posledných piatich zápasov vyhrali Citizens len dvakrát, čo na spokojnosti nepridáva. Manuel Pellegrini vidí problém v zraneniach: „Momentálne máme sedem zranených hráčov z rovnakých postov – dvaja stopéri Kompany a Mangala a v útoku De Bruyne, Navas, Bony, Nasri a Silva. To nám situáciu komplikuje. Nehrali sme s plnou energiou. Točili sme len 14 hráčov v poli počas veľmi dôležitého mesiaca.“ (ESPN)

ARSENAL: Séria štyroch bodových strát bola prerušená a Kanonieri včera bodovali naplno, keď vyhrali na pôde zachraňujúceho sa Bournemouthu 2:0. V tabuľke sa teda dotiahli na druhý Tottenham a na Leicester strácajú 5 bodov. (BBC)

WEST HAM: Útok na priečky zabezpečujúce pohárovú Európu priblížili Slavena Bilića k novému kontraktu. S kladivármi by mohol ostať do leta 2021. (Daily Mail)

LEICESTER CITY: Prvú priečku si momentálne užíva aj Claudio Ranieri. „Je pre nás dôležité udržať sa nohami na zemi. Podstatné je nepozerať sa dole alebo za seba, ako horolezec. Musíte sa pozereť nahor.“ komentoval situáciu v tíme. (Daily Mail)

WATFORD: Odchod Odiona Ighala z pohľadu The Hornets vôbec nepripadá do úvahy. Počas januárového prestupového obdobia prišlo niekoľko ponúk z Ázie, no klub všetky nekompromisne odmietol. (Goal)