Main Content

Je to Subban, zvládne to. Hovorí P.K. o vážnom zranení svojho brata

pondelok, 8. február 2016 12:46 | Autor: Martin Gregor

Je to Subban, zvládne to. Hovorí P.K. o vážnom zranení svojho brata
Je to Subban, zvládne to. Hovorí P.K. o vážnom zranení svojho brata | zdroj: © TASR

Hviezda Montrealu Canadiens P.K. Subban neprežíva práve najpríjemnejšie obdobie. Montrealu sa nedarí a aktuálne sa bojí aj o zdravotný stav svojho brata Malcolma, ktorý pôsobí v AHL.

Súrodenec P.K. Subbana, Malcolm, ktorý je brankárom klubu AHL Providence Bruins, utrpel vážne zranenie počas predzápasovej rozcvičky pred sobotňajším duelom na ľade Portlandu Pirates.

,,Malcolma trafil puk do krku počas predzápasovej rozcvičky. Previezli ho do nemocnice v Maine, kde mu diagnostikovali zlomeninu hrtana. Cez noc zostal v nemocnici a v nedeľu ho transportovali do Mass General Hospital na ďalšie vyšetrenia. Je v stabilizovanom stave,“ znie v oficiálnom vyhlásení organizácie Bostonu Bruins, ktorá zastrešuje aj farmársky klub v Providence.

Na hrozivo znejúce zranenie svojho brata reagoval aj hráč Montrealu Canadiens. ,,Je to Subban. My sme tvrdí chlapi,” povedal sebadevomo.

Jeho mladší brat Malcolm pôsobí v Providence už tretiu sezónu. V tomto ročníku odchytal 27 zápasov s priemernou úspešnosťou zákrokov 91,1% a s priemerom 2.46 inkasovaného gólu na zápas.