Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.2.)

utorok, 9. február 2016 10:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (9.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Portugalská Benfica má vo svojich službách 18-ročného Renata Sanchesa, ktorý by mohol prestúpiť do Manchestru. Mladý stredopoliar však má kontrakt do leta 2021, čo veci môže mierne skomplikovať. (Metro)

MANCHESTER UNITED: Adnan Januzaj sa predstavil v zápase rezervných tímov a zranil si stehenný sval. Lekári teraz určia, ako dlho bude svojmu klubu chýbať. (Guardian)

MANCHESTER CITY: Pretrvávajúce problémy s členkom donútili Davida Silvu navštíviť špecialistu. V aktuálnej sezóne odohral 17 zápasov a proti Leicesteru naposledy chýbal práve pre problémy s členkom. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Médiá prišli zo zákulisnými informáciami, podľa ktorých sa Sergio Agüero dohodol na predĺžení zmluvy. Doterajší kontrakt na Etihad Stadium by mu vypršal v lete 2019. (Daily Mail)

ARSENAL: Najbližším súperom v lige bude Leicester City a Arséne Wenger je presvedčený, že líder na Emirates padne. „Čaká nás veľký zápas. Verím v kvalitu a schopnosti svojich hráčov. Verím, že máme nervy na to, aby sme vyhrali.“ hlása v predstihu. (Mirror)

LIVERPOOL: Operácia slepého čreva bola úspešná, a tak Jürgen Klopp od včera venoval plnú pozornosť svojim zverencom. Po vynechanom zápase proti Sunderlandu ich pripravuje na pohárovú odvetu s West Hamom. (ESPN)

LEICESTER CITY: Dve posily v zahraničí si vyhliadli The Foxes. Ide o krídelníka Ousmana Dembeleho z Rennes, ktorý zaujíma aj Manchester United, Arsenal či Chelsea. Druhým hráčom je 6-gólový forward CSKA Moskva, Ahmed Musa. (Mirror)

LEICESTER CITY: Len do konca sezóny je vo Feyenoorde zaviazaný 21-ročný stredopoliar Tonny Vilhena. Jeho ďalšie kroky majú smevoať do Anglicka, na King Power Stadium. (Goal)

WEST HAM: Dnešný zápas FA Cupu proti Liverpoolu určite vynechá obranca James Tomkins. Dôvodom je zranené lýtko, ktoré možno spôsobí ešte dlhšiu absenciu. (Sports.Yahoo.com)