Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.2.)

streda, 10. február 2016 10:31 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (10.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Poľský brankár Wojciech Szczesny po skončení hosťovania neostane v AS Rím, ale vráti sa do Londýna. Či sa popasuje o meisto s Petrom Čechom a Davidom Ospinom alebo zvolí odchod, to je zatiaľ otázne. (Independent)

MANCHESTER UNITED: José Mourinho, údajne, v okruhu blízkych ľudí hovorí o coachovaní Červených diablov ako o hotovej veci. Takto formulované správy produkujú aj novinári. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Vylepšený kontrakt dostal 19-ročný krajný obranca Cameron Borthwick-Jackson. Ten nastúpil už na 7 ligových zápasov a zmluva ho podrží v tíme do leta 2020 s platom 12 tisíc libier týždenne. (TeamTalk.com)

CHELSEA: Podľa britskej tlače mal byť Massimiliano Allegri pripravený skončiť v Juventuse a prejsť do Chelsea. Talian však tvrdí, že v kontakte s The Blues nie je. (ESPN)

WEST HAM: Kladivári sa po zvládnutej odvete dostali do osemfinále FA Cupu. Víťazstvo nad Liverpoolom 2:1 po predĺžení zariadili Michail Antonio a Angelo Ogbonna. (BBC)

WEST HAM: Chorvátsky útočník Nikica Jelavić je intenzívne spájaný s Čínou a jeho odchod by mal byť potvrdený už v najbližších dňoch. Zamestnávateľom mu bude Beijing Renhe FC. (Skysports)

LEICESTER CITY: Predĺženie zmluvy by malo byť v najbližších dňoch ponúknuté brankárovi Kasperovi Schmeichelovi a obrancovi Dannymu Simpsonovi. (TeamTalk.com)

SWANSEA CITY: Novinári často vyťahujú meno Brendana Rodgersa ako adepta na trénerský post rôznych mužstiev. Ten tvrdí, že o ponuky nemá núdzu a potvrdil aj rokovania s The Swans. (BBC)

CRYSTAL PALACE: Pôsobisko by mohol zmeniť záložník Mohamed Diamé. Počas leta sa ho z Hullu City pokúsia získať The Eagles. (TeamTalk.com)

PREMIER LEAGUE: Najvyššia anglická súťaž predstavila nové logo, ktoré bude využívať v sezóne 2016/17. Vypadol z neho sponzor Barclays a súťaž bude vystupovať pod menej komerčným názvom „Premier League“ respektíve skratkou „PL“. (Skysports)