Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.2.)

streda, 10. február 2016 10:50 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.2.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie je minulosťou, avšak prestupových špekulácií je stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Hernandéz si vyberie Arsenal

Liverpool Echo tvrdí, že mexický zakončovateľ Bayeru Leverkusen Javier Hernandéz prezývaný Chicharito na konci ročníka prestúpi do londýnskeho Arsenalu. Bývalého útočníka Manchestru United pozorne sledoval aj Liverpool. (Liverpool Echo)

United chystá 35 miliónov

Podľa správ z Recordu Manchester United chystá 35 miliónov libier na kúpu argentínskeho krídelníka Nicolasa Gaitana z Benficy Lisbon. Gaitana pozorne sledujú aj španielske Atlético Madrid a ruský Zenit Petrohrad. (Record)

Bitka o Neymara (opäť)

Bulvárny anglický denník The Sun dnes opäť priniesol informácie o údajnom prestupovom boji Manchestru United a Manchestru City o brazílskeho útočníka FC Barcelona Neymara. (The Sun)

Mourinhov príchod o MU

Daily Mail tvrdí, že dohoda Josého Mourinha s Manchestrom United je takmer hotovou vecou a bývalý kormidelník Chelsea bude už čoskoro predstavený ako nový manažér tímu z Old Trafford. (Daily Mail)

Šanghaj chce Rémyho

Čínsky Šanghaj Šenhua je pripravený jednať s londýnskou Chelsea o prestupe francúzskeho zakončovateľa Loica Rémyho, ktorý mal odísť už v zimnom prestupovom období, no nakoniec na Stamford Bridge ostal. (Daily Mirror)

Z VOLEJA

Odchod záložníka Sergia Busquetsa, o ktorého sa zaujímajú PSG a Manchester City, z Barcelony je takmer nemožný. (goal.com)

Tréner FC Barcelona Luis Enrique tvrdí, že jeho zverenec Neymar sa musí naučiť vedieť vyrovnať so záležitosťami mimo ihrisko, inak si spôsobí zbytočné komplikácie. (goal.com)

Vedenie Realu Madrid potvrdilo, že brazílsky krajný obranca Marcelo má problémy s plecom. (goal.com)

Anthony Martial, talent z Manchestru United, potvrdil, že jeho vzormi sú Ronaldo a Ronaldinho. (goal.com)

Juventus Turín prišiel na najbližšie obdobie o zraneného skúseného stopéra Chielliniho. (goal.com)

Záložník PSG Thiago Motta tvrdí, že Chelsea je v Lige majstrov ťažší súper po odchode trénera Josého Mourinha. Prvý zápas týchto dvoch súperov je na programe už v utorok v Parku Princov. (goal.com)