Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.2.)

štvrtok, 11. február 2016 06:56 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Real Madrid chce ešte pred začiatkom Eura 2016 získať z londýnskej Chelsea záložníka Edena Hazarda. (independent.co)

MANCHESTER UNITED: Manchester United zvažuje nákup 21-ročného francúzskeho obrancu Aymerica Laporteho z Athletica Bilbao. (metro.co)

LEICESTER CITY: Riyad Mahrez má sa Leicesterom City kontrakt do roku 2019, ale napriek tomu bude s klubom rokovať o predĺžení kontraktu. Alžírsky stredopoliar by sa mal zároveň dočkať aj navýšenia platu. (express.co)

TOTTENHAM: Vedenie Tottenhamu sa podľa posledných správ dohodlo na predĺžení spolupráce s Christianom Eriksenom. Dánsky záložník má kontrakt do júna 2018 a nová zmluva má byť o tri roky dlhšia. (metro.co)

TOTTENHAM:Jan Vertonghen dostal od predstaviteľov Tottenhamu ponuku na predĺženie zmluvy. Súčasná belgickému obrancovi vyprší v júni 2018 a zaručuje mu týždenný plat vo výške 40-tisíc libier. (dailymail)

SWANSEA: Do zostavy Swansea sa vracia Sung-Yueng Ki. Kórejský stredopoliar je v poriadku po otrase mozgu, ktorý utrpel v dueli s WBA. (skysports)

CRYSTAL PALACE: Do tréningu Crystal Palace sa znovu zapojil Yannick Bolasie. Krídelník londýnskeho klubu chýbal na trávnikoch vyše mesiaca. Dôvodom bolo zranenie bedra. (transfermarkt)

SUNDERLAND: Yann M'Vila by po sezóne rád natrvalo zakotvil v Sunderlande. Francúzsky stredopoliar v anglickom klube tento rok hosťuje z Rubinu Kazan. (chroniclelive)