Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.2.)

štvrtok, 11. február 2016 09:50 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.2.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie je minulosťou, avšak prestupových špekulácií je stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Pogba do Chelsea?

Daily Mail tvrdí, že ak sa trénerom Chelsea stane aktuálny kouč talianskej reprezentácie Antonio Conte, jeho hlavným prestupovým cieľom sa stane hviezdny stredopoliar Juventusu Turín Paul Pogba. (Daily Mail)

Mourinho vyhodí 2 hráčov

Ak sa José Mourinho stane trénerom Manchestru United, káder Red Devils opustia španielsky záložník Juan Mata a belgický reprezentant Marouane Fellaini, tvrdí Daily Mail. Mata kvôli Mourinhovi skončil už v londýnskej Chelsea, teraz by ho čakal zrejme podobný osud. (Daily Mail)

Guardiola chce Handanoviča

Jednou z prvých posíl Pepa Guardiolu v pozícii hlavného trénera Manchestru City by sa mohol stať brankár Samir Handanovič, ktorý momentálne oblieka dres talianskeho Interu Miláno. (Corriere dello Sport)

Man City sa pokúsi o Busquetsa

Podľa správ z katalánskeho denníka Sport sa vedenie Manchestru City v letnom prestupovom období pokúsi získať technicky zdatného stredopoliara FC Barcelona Sergia Busquetsa, ktorý prezradil, že by si vedel predstaviť opätovnú spoluprácu s koučom Guardiolom. (sport.es)

Valdésov návrat do Anglicka?

Údajne existuje možnosť, že sa odpisovaný brankár Victor Valdés vráti do Anglicka. O služby odchovanca FC Barcelona, ktorý momentálne chytáva v belgickej lige, prejavil záujem Manchester City. (sport.es)

Z VOLEJA

Futbalisti FC Barcelona remizovali vo včerajšej odvete semifinále Copa del Rey na pôde Valencie 1:1 a v súčte oboch zápasov 8:1 postúpili do finále súťaže. (goal.com)

Pre Kataláncov, ktorí nastúpili v béčkovej zostave išlo o rekordný 29.súťažný zápas bez prehry. (goal.com)

Granit Xhaka z Borussie Monchengladbach sa vyjadril, že odmietnuť interes Manchestru City by bolo preňho veľmi náročné. (goal.com)

Ťahúň Atlética Madrid Antoine Griezmann tvrdí, že správy o jeho odchode do Chelsea sú výmyslami médií. (goal.com)

Brazílčan Willian z Chelsea prezradil, že inšpiráciu v zahrávaní priamych kopov zobral o legiend Ronaldinha a Davida Beckhama. (goal.com)

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane si myslí, že jeho zverenec Cristiano Ronaldo je najlepším futbalistom na svete. (goal.com)