Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.2.)

piatok, 12. február 2016 10:40 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (12.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Kasper Schmeichel dostane možnosť aj naďalej chytať za Leicester. Vedenie anglického klubu sa chystá ponúknuť dánskemu gólmanovi novú zmluvu. (transfermarkt)

EVERTON: Ponuku z čínskej najvyššej súťaže vraj dostal Phil Jagielka. Anglický reprezentant patrí k oporám Evertonu a zatiaľ nie je jasné, ktorý čínsky celok má o jeho služby záujem. Je však veľmi pravdepodobné, že napriek interesu zostane v Evertone. (talksport)

EVERTON:Bryan Oviedo má v Evertone zmluvu len do konca sezóny a dúfa, že s ním vedenie liverpoolskeho celku podpíše nový kontrakt. Kostarický obranca prišiel do tímu lete 2012 a tento futbalový rok dlho laboroval so zraneniami. (liverpoolecho)

NEWCASTLE: Kevin Mbabu tento rok začal nastupovať v prvom tíme Newcastlu. Vedenie anglického klubu má preto v pláne podpísať s mladým obrancom nový kontrakt. (squawka.com)

STOKE CITY: Bojan Krkić bude aj v ďalších rokoch hrať za Stoke City. Španielsky útočník s klubom predĺžil kontrakt do júna 2020. (dailymail)

WEST HAM: Dimitri Payet má jednať s West Hamom o predĺžení zmluvy, no francúzsky stredopoliar by mohol zmeniť pôsobisko. Podľa mediálnych informácií má o Payeta záujem nemenovaný čínsky celok, ktorý údajne ponúka až 38 miliónov libier. (theguardian)

WEST BROMWICH ALBION: Na podrobné vyšetrenie pôjde Gareth McAuley. Obranca West Bromwich Albion nedohral pohárový duel na ihrisku Peterborough United. V priebehu prvého polčasu si poranil stehenný sval. (transfermarkt)

SUNDERLAND: Emmanuel Eboué by sa mohol do Anglicka by sa mohol vrátiť. Jeho príchod zvažuje Sunderland. Africký obranca je aktuálne voľným hráčom po tom, čo po minuloročnej sezóne opustil Galatasaray Istanbul.  (telegraph)