Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.2.)

piatok, 12. február 2016 10:42 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Na tréningu Barcelony sa už znova objavil aj Lionel Messi. Argentínsky útočník si začiatkom týždňa vybral voľno a podrobil sa vyšetreniu obličiek a vynechal odvetu pohárového semifinále vo Valencii. (skysports.com)

REAL MADRID: Álvaro Arbeloa má v pláne dohrať tohtoročnú sezónu v Reale Madrid. O španielskeho obrancu sa zaujímal čínsky celok Shanghai Shenhua, no hráč ponuku odmietol. (marca.com)

ATLÉTICO MADRID: Diego Godín znova naplno trénoval so spoluhráčmi z Atlética Madrid. Uruguajský obranca je v poriadku po problémoch s kolenom, ktoré si odniesol zo zápasu s Barcelonou. (sportskeeda)

VALENCIA: Tréner Gary Neville má podľa španielskych médií poslednú šancu, ako sa zachrániť vo Valencii. Prepustený údajne bude v prípade, že španielsky klub prehrá s Espanyolom. Neville prišiel do Valencie začiatkom decembra a s klubom nevyhral ani jeden ligový zápas. (en.valenciacf)

MÁLAGA: Carlos Kameni spojil aj ďalšiu časť kariéry s Málagou. Kamerunský brankár predĺžil kontrakt do júna 2020. (thesun.co)

EIBAR: Eibar sa bude musieť na tri až štyri týždne zaobísť bez Keka. Záložník baskického klubu si počas tréningu poranil stehenný sval a podrobné vyšetrenie odhalilo trhlinu. (transfermarkt)