Main Content

4 hviezdy, ktoré Conte privedie do Chelsea, ak sa stane jej koučom

piatok, 12. február 2016 14:00 | Autor: Jakub Vaverka

4 hviezdy, ktoré Conte privedie do Chelsea, ak sa stane jej koučom
4 hviezdy, ktoré Conte privedie do Chelsea, ak sa stane jej koučom | zdroj: © TASR

Pôvodne bol najväčším favoritom na post trénera londýnskej Chelsea kormidelník Juventusu Turín Massimiliano Allegri. Aktuálne to vyzerá tak, že by The Blues mohol prevziať Antonio Conte.

Conte, ktorý sa stal majstrom Talianska s Juventusom Turín je momentálne kormidelníkom talianskeho národnému tímu. Pred Eurom 2016 podľa správ z Fichajes.net k jeho odchodu z aktuálnej pozície nedôjde, no po kontinentálnom šampionáte je jeho odchod  údajne reálny. Veľký interes o jeho služby má aktuálny anglický majster Chelsea, ktorý sa po sezóne rozlúči s dočasným manažérom Guusom Hiddinkom.

Ak sa Conte stane hlavným trénerom víťaza Ligy majstrov z roku 2012, má s kádrom Chelsea veľké plány. Španielske a médiá informujú, že sympatický kormidelník sa pokúsi do hlavného mesta Veľkej Británie priviesť francúzskeho záložníka Paula Pogbu, ktorého trénoval v Juventuse Turín, ďalej argentínskeho útočníka Ezequiela Lavezziho, ktorý dlhodobo nie je spokojný v Paríži Saint- Germain, svojho krajana a veľký talent talianskeho futbalu Marca Verrattiho, taktiež z PSG a Josého Giméneza, stále zlepšujúceho sa univerzála z Atlética Madrid.