Main Content

Mourinho chce ako kouč Manchestru United oslabiť Barcelonu a Real

piatok, 12. február 2016 14:11 | Autor: Jakub Vaverka

Mourinho chce ako kouč Manchestru United oslabiť Barcelonu a Real
Mourinho chce ako kouč Manchestru United oslabiť Barcelonu a Real | zdroj: © TASR

Fakt, že sa José Mourinho stane trénerom Manchestru United začína byť podľa všetkého hotovou vecou. Najnovšie správy zo Španielska dokonca tvrdia, že portugalský kouč má s kádrom Red Devils smelé plány už teraz.

José Mourinho, ktorý koncom roka prišiel o prácu na lavičke Chelsea by sa mal stať v dohľadnej dobe hlavným trénerom konkurenčného Manchestru United. Píšu to viaceré anglické médiá, tvrdí to taliansky odborník Gianluca Di Marzio, španielsky portál Fichajes.neta samotný kormidelník sa mal dokonca pochváliť svojim priateľom.

Bývalý manažér Chelsea, Realu Madrid, Porta či Interu Miláno má mať s Red Devils smelé plány a jeho úlohou vraj bude dostať MU späť na anglický a európsky futbalový trón. Mourinho sa podľa správ z fichajes.net v prípade angažovania do funkcie manažéra Diablov pokúsi oslabiť duo španielskych gigantov FC Barcelona – Real Madrid. Legenda Chelsea sa chce zamerať na získanie brazílskeho útočníka Neymara z kádra Kataláncov a taktiež waleského krídelníka Garetha Balea z Bieleho Baletu. Momentálne je otázne, či ide len o špekulácie alebo správy podložené faktami, avšak ak by sa United pokúsili o získanie spomínanej dvojice, zrejme by museli pár svojich opôr predať. Inak by sa nevyhli sankciám zo strany finančného fair- play.