Main Content

Real Madrid nevie, čo má robiť s Keylorom Navasom

nedeľa, 14. február 2016 13:40 | Autor: Jakub Vaverka

Real Madrid nevie, čo má robiť s Keylorom Navasom
Real Madrid nevie, čo má robiť s Keylorom Navasom | zdroj: © TASR

Vedenie Realu Madrid sa podľa zverejnených správ dostalo do bodu, v ktorom nevie, čo má urobiť s aktuálnou klubovou brankárskou jednotkou Keylorom Navasom. Je reálne, že Kostaričan po sezóne odíde inam.

Real Madrid nevie, čo má urobiť s kostarickým brankárom Keylorom Navasom, tvrdí portál Fichajes.net. Navas je v kádri Los Blancos gólmanom číslo jeden a po odchode Ikera Casillasa si aj napriek počiatočným problémom získal sympatie náročných fanúšikov Merengues. Dvojku mu robí spoľahlivý Kiko Casilla, ktorý prišiel pred sezónou z barcelonského Espanyolu.

Problémom Los Blancos je fakt, že stavebný magnát a klubový prezident Florentino Perez chce v letnom prestupovom období do klubu priviesť Davida De Geu z Manchestru United. De Gea mal do Španielska odísť už minulé leto, no po zlyhaní techniky z prestupu nakoniec nič nebolo. Perez chce z De Geu urobiť jednotku Realu Madrid, no Navas sa s miestom na lavičke zmieriť nechce.

Objavili sa správy, že by mohol jeden z hrdinov Kostariky na MS 2014 odísť na Old Trafford, kam mal smerovať vlani, avšak je reálnejšie, že ak De Gea Manchester opustí, brankárom číslo jeden v kádri Devils bude argentínsky brankár Sergio Romero. 29- ročný gólman má v Madride kontrakt do leta 2020, pričom podľa nemeckého portálu transfermarkt.com jeho trhová cena rovných pätnásť miliónov eur.