Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.2.)

nedeľa, 14. február 2016 14:10 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.2.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie je minulosťou, avšak prestupových špekulácií je stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Barcelona nechce Mesuta Ozila

Mundo Deportivo tvrdí, že správy o tom, že by FC Barcelona chcel získať nemeckého stredopoliara Mesuta Ozila z londýnskeho Arsenalu nie sú založené na pravde a Katalánci interes o bývalého hráča Realu Madrid nemajú. (Mundo Deportivo)

Guardiola má nôž na krku

Sunday Express prišiel s informáciou, že ak Pep Guardiola vypadne z osemfinále Ligy majstrov v dvojzápase s Juventusom Turín, bude vedením Bayernu Mníchov prepustený ešte skôr, ako mu skončí kontrakt, ktorý vyprší na konci sezóny. (Sunday Express)

70M za Aubu?

Manchester United je pripravený na kúpu gabonského rýchlika Pierra- Emericka Aubameyanga z Borussie Dortmund. Za jedného z najlepších hráčov nemeckej Bundesligy sú Red Devils pripravení zaplatiť 70 miliónov eur. (Daily Mail)

Juventus chce kontaktovať Mahreza

Taliansky portál Calciomercato.it tvrdí, že vedenie talianskeho majstra Juventusu Turín by rado kontaktovalo anglický Leicester City s ponukou na alžírskeho ofenzívneho univerzála Riyada Mahreza, ktorý predvádza fantastické výkony. (Calciomercato.it)

Interes  o Ribéryho

Le 10 Sport prezradil, že o francúzskeho záložníka Francka Ribéryho z Bayernu Mníchov sa zaujímal nemenovaný klub z čínskej najvyššej súťaže. Hráčov agent však možný transfer do Ázie okamžite odmietol. (Le 10 Sport)

Z VOLEJA

Yaya Touré, záložník Manchestru City, prehlásil, že Citizens vstupujú do záverečných bojov o titul v Anglicku a play-off Ligy majstrov s dostatočnou sebaistotou. (goal.com)

Krajný obranca Realu Madrid Danilo tvrdí, že Real Madrid je na rozhodujúcu časť aktuálnej sezóny pripravený. (goal.com)

Steven Gerrard, legenda Liverpoolu, v jednom z interview prezradil, že na Anfield Road by strávil aj 100 rokov, ak by mal možnosť. (goal.com)

Tréner Arsenalu Arsene Wenger si myslí, že záložník Leicestru City Kanté bude patriť v najbližších rokoch medzi najlepších hráčov na svojom poste. (goal.com)

Ex- kouč Manchestru United David Moyes prehlásil, že keď bol ešte na lavičke MU, bol veľmi blízko k získaniu Cesca Fabregasa, ktorý si vybral nakoniec Chelsea. (goal.com)