Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.2.)

pondelok, 15. február 2016 10:55 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (15.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Danny Welbeck sa objavil prvýkrát od apríla na futbalovom trávniku. Útočník Arsenalu je v poriadku po vážnom zranení kolena a nastúpil na záverečné minúty zápasu s Leicesterom. Ako bonus k doliečeniu dokonca v nastavení rozhodol o výhre svojho tímu 2: 1.    

CHELSEA: Riechedly Bazoer by sa mohol onedlho sťahovať do Anglicka. Záujem o 19-ročného stredopoliara Ajaxu Amsterdam má údajne Chelsea FC. (bleacherreport)

LEICESTER CITY: Riyad Mahrez patrí medzi opory Leicesteru City a o jeho služby sa už zaujíma celý rad európskych klubov. Medzi ne sa podľa informácií  pridala aj Borussia Dortmund. (fussballinfo)

STOKE CITY: Stoke City zrejme na dlhšiu dobu prišlo o Glena Johnsona. Anglický obranca si v priebehu zápasu s Bournemouthom poranil kolenné väzy a na mieste je obava vážnejšieho zranenia. (transfermarkt)

STOKE CITY:Marc Muniesa takisto nedohral zápas anglickej ligy na pôde Bournemouthu. Obranca Stoke City si poranil stehenný sval a čaká na výsledky podrobného vyšetrenia. (transfermarkt)

BOURNEMOUTH: Stredopoliar Shaun MacDonald bude aj v budúcej sezóne hrať za Bournemouth. S anglickým klubom sa dohodol na novej jednoročnej zmluve. (afcb.co)

ASTON VILLA: Aston Villa je znovu o kúsok bližšie k zostupu z Premier League. nestačila na Liverpool. V domácom prostredí nestačila na Liverpool a utrpela debakel 0: 6. "Cítim sa ponížený. Ospravedlňujem sa fanúšikom, ktorí prišli do Villa Parku“, povedal manažér Rémi Garde po trpkej prehre. (birminghammail)