Main Content

Hazard podporil špekulácie. ,,Je náročné povedať PSG nie,'' priznáva

pondelok, 15. február 2016 12:30 | Autor: Jakub Vaverka

Hazard podporil špekulácie. ,,Je náročné povedať PSG nie,'' priznáva
Hazard podporil špekulácie. ,,Je náročné povedať PSG nie,'' priznáva | zdroj: © TASR

Belgický záložník Eden Hazard z Chelsea, ktorý zažíva jednu z najhorších sezón v kariére, je stále viac a viac spájaný s letným odchodom z Londýna. Najväčší interes o jeho služby majú PSG a Real Madrid.

Španielsky portál Fichajes.net odvolávaný na televíznu reláciu El Chiringuito tvrdí, že najlepší hráč anglickej ligy v ročníku 2014/2015 by mohol odísť v letnom prestupovom období do Realu Madrid len za 25 miliónov eur. Pôvodne sa špekulovalo, že ak Belgičan Chelsea skutočne opustí, nebude to za menej ako 100 miliónov. Hazard je jedným z obľúbených futbalistov francúzskeho trénera Bieleho Baletu Zinedinea Zidanea.

Chiringuito informuje, že suma za číslo 10 je taká nízka preto, že majiteľ Modrých Roman Abramovič s hráčom stratil trpezlivosť a chce sa ho za každú cenu zbaviť.  Okrem iného sa špekuluje, že ak by Hazard odišiel do španielskej metropoly, opačným smerom by mohol putovať kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez.

Dnes sa okrem iného objavili slová bývalého hráča LOSC Lille vo francúzskom denníku Le Parisien. Chelsea s Hazardom nastúpi zajtra v Paríži v prvom zápase osemfinále Ligy majstrov na pôde PSG, dostal teda otázku od tamojších novinárov, ako by sa zachoval, keby dostal ponuku od šampióna Ligue 1: „Je náročné povedať PSG nie, je to klub, ktorý dokáže vyhrať Ligu majstrov. Paríž Saint- Germain pre mňa momentálne patrí medzi kluby, ktoré to dokážu. Vyhrať Champions League je primárnym cieľom v mojej kariére.“