Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.2.)

pondelok, 15. február 2016 13:35 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.2.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie je minulosťou, avšak prestupových špekulácií je stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Chelsea ide po Higuaínovi

Španielsky portál zameraný na prestupy a špekulácie fichajes.net informuje, že londýnska Chelsea sa v letnom prestupovom období zameria na získanie argentínskeho zakončovateľa Gonzala Higuaína, ktorý v prebiehajúcom ročníku podáva výborné výkony v drese SSC Neapol. (fichajes.net)

Atlético rokuje s Matom

Vedenie Atlética Madrid je pripravené v letnom prestupovom období priviesť španielskeho stredopoliara Juana Matu. Mata momentálne oblieka dres Manchestru United chce hrať v Lige majstrov, čo je v drese Red Devils v budúcej sezóne zatiaľ otázne. (fichajes.net)

Alaba do Manchestru?

Španielsky tréner Pep Guardiola, ktorý v lete prevezme anglický celok Manchester City, je vraj pripravený priviesť na Etihad Stadium rakúskeho krajného obrancu Davida Alabu, ktorého aktuálne trénuje v mníchovskom Bayerne. (Daily Star)

Man City sleduje Pogbu

Manchester City podľa informácií z denník Daily Mirror pozorne sleduje situáciu okolo francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu. Oporu Juventusu Turín vytrvalo skúšali získať Barcelončania či dokonca Chelsea a Real Madrid, no Stará Dáma svoju oporu nepustila. (Daily Mirror)

Martins v Číne

Známy útočník Obafemi Martins opúšťa americkú Major League Soccer, kde hrával za Seattle Sounders, po tom, čo sa dohodol na kontrakte s čínskym celkom Šanghaj Šenhua. Informácie potvrdila anglická televízia BBC. (BBC)

Z VOLEJA

Barcelona včera potvrdila prvé miesto v španielskej lige, keď rozdrvila na vlastnom ihrisku Celtu Vigo vysoko 6:1. Hetrikom sa blysol kanonier Luis Suarez. (goal.com)

Katalánci momentálne ťahajú 30- zápasovú sériu bez prehry, čo je nový klubový rekord. (goal.com)

Záložník londýnskej Chelsea Eden Hazard prehlásil, že odmietanie ponuky z parížskeho PSG by bolo veľmi náročné. (goal.com)

Lionel Messi včera z pokutového kopu proti Celte Vigo nevystrelil, ale prihral na gól Suarezovi. Fanúšikovia sa rozdelili na dve skupiny, tí, ktorí tvrdia, že ide o geniálny ťah, a tí, ktorí tvrdia, že ide o nerešpektovanie súpera. (goal.com)

Krajný obranca Arsenalu Mathieu Debuchy prehlásil, že jeho odchod do Manchestru United zablokoval tréner Arsene Wenger. (goal.com)

Útočník PSG Zlatan Ibrahimovič prehlásil, že keď PSG príde do Londýna na zápas s Chelsea, bude mu chýbať na lavičke Modrých José Mourinho. (goal.com)

Práve Mourinho by sa vraj mal do mesiaca stať novým trénerom Manchestru United, ktorý cez víkend prehral na pôde Sunderlandu 1:2. (goal.com)