Main Content

Skalica v tejto sezóne končí, tvrdí web srdcezahoria.sk

pondelok, 15. február 2016 16:00 | Autor: Dávid Lech

Skalica v tejto sezóne končí, tvrdí web srdcezahoria.sk
Skalica v tejto sezóne končí, tvrdí web srdcezahoria.sk | zdroj: © TASR

V posledných dňoch sa objavovali pozitívne informácie ohľadom skalického hokeja. Miestny klub HK 36 mal napriek zlej ekonomickej situácii dokončiť aktuálny ročník.

 Všetko žiaľ nasvedčuje tomu, že to ale na Záhorí až také ružové nie je a celok nedokončí aktuálnu sezónu.

,,Podľa neoficiálnych informácií HK 36 Skalica v súťažnom ročníku 2015/2016 končí! A to aj napriek tomu, že sa v posledných dňoch hovorilo o možnej záchrane sezóny. Potvrdzovať to mali informácie o tom, že sa zháňajú hráči na doplnenie kádra, aby sa mohlo pokračovať v súťaži. Totiž po oznámení hráčom, že si môžu hľadať nové kluby, mnohí zo Skalice aj odišli. V uplynulom týždni oklieštený káder normálne trénoval, niekedy ho doplnili aj juniori. V jeden deň bolo na ľade dokonca vyše 20 hráčov. Vzhľadom na to, že bolo v uplynulých dňoch štruktúrami klubu vyhlásené informačné embargo, nevedeli sme v akom štádiu je riešenie tejto otázky. Až dnes sme získali informáciu, ktorá, v prípade, že bude potvrdená, určite nikoho nepoteší.“ píše web srdcezahoria.sk.

O budúcnosti HK 36 Skalica je rozhodnuté...

Zveřejnil(a) SRDCE ZÁHORIA.sk dne 15. únor 2016

Definitívny verdikt tejto informácie bude s určitosťou známy už čoskoro. Zajtra totiž na hráčov Skalice čaká domáci duel s Martinom. Ak doň domáci celok nenastúpi, kvôli trom vynechaným duelom bude automaticky vylúčený z Tipsport ligy.

Predstavitelia Skalice tak musia konať a podľa zatiaľ neoficiálnych informácií spomínaného záhoráckeho portálu koniec Skalice v aktuálnej sezóne Tipsport ligy visí na vlásku. Do konca základnej časti ostáva odohrať ešte 8 kôl. Klubu HK 36 po 48 dueloch patrí v tabuľke posledná priečka so ziskom 37 bodov a priepastnou a 24-bodovou stratou na deviate Piešťany. V závere sezóny by na hráčov Skalice čakala baráž o záchranu v najvyššej slovenskej hokejovej súťaži.