Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.2.)

streda, 17. február 2016 11:05 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (17.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED:Pierre-Emerick Aubameyang je kanonierom Dortmundu, ale to by už nemuselo platiť dlho. O gabonského reprezentanta má veľký záujem Manchester United, ktorý bude chcieť pred nadchádzajúcou sezónou posilniť útočnú radu. (espnfc.com)

MANCHESTER UNITED: Manchester United zamestnal Nickyho Butta. Bývalá dlhoročná opora Red Devils sa stala šéfom mládežnícke akadémie. (independent)

MANCHESTER UNITED: Manchester United už začal rokovania o možnom prestupe stredopoliara Juana Matu do Atlética Madrid. (90min.com)

TOTTENHAM: Christian Eriksen má s Tottenhamom zmluvu do roku 2018. Obe strany však majú záujem na jej predĺžení a aktuálne o podobe nového kontraktu konajú. (standard)

WEST HAM: Útočník Nikica Jelavic prestúpil za štyri milióny libier z West Hamu United do čínskeho Pekingu. (bbc.com)

SUNDERLAND: K zníženiu cien permanentných vstupeniek pristúpil Sunderland. Severoanglický klub znovu bojuje o udržanie a zrejme aj vďaka tomu sa rozhodol pre nadchádzajúci ročník znížiť ceny vstupeniek. (bbc.com)

ASTON VILLA: Do zostavy Aston Villy sa čoskoro vráti Jack Grealish. 20-ročný stredopoliar je v poriadku po problémoch s členkom, s ktorým laboroval od začiatku januára. (mirror)