Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.2.)

streda, 17. február 2016 11:06 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Barcelone budú v dnešnom zápase v Gijóne chýbať Jordi Alba a Sergi Roberto. Obaja chýbajú v nominácii na zápas. (sport-english)

ATLÉTICO MADRID: Manchester United už začal rokovania o možnom prestupe stredopoliara Juana Matu do Atlética Madrid. (90min.com)

VALENCIA:Denis Cheryshev nedávno odišiel z Realu Madrid na polročné hosťovanie do Valencie a tá by si 25-ročného krídelníka rada udržala. Valencia však ruského futbalistu zatiaľ nechce kupovať, ale chcela by predĺžiť hosťovanie. (theguardian)

ATHLETIC BILBAO: Sabin Merino sa dostal do prvého tímu Athleticu a klub mu preto ponúkol novú zmluvu platnú do júna 2019. 24-ročnému ofenzívnemu futbalistovi bola zároveň navýšená výkupná klauzula na 30 miliónov eur. (efe.com)

RAYO VALLECANO: Posledný tréning Raya nedokončil Jozabed Sánchez. 24-ročný záložník si poranil členok a nie je isté, či bude k dispozícii pre súboj so Sevillou, ktorý sa uskutoční v nedeľu. (transfermarkt)

LAS PALMAS: Záložník Hernán Daniel Santana Trujillo sa veľmi rýchlo vrátil na maródku Las Palmas. 25-ročný futbalista pre zranenie stehenného svalu chýbal šesť týždňov. Cez víkend po zranení nastúpil k na zápas so Sevillou a zranenie si znovu obnovil. Mimo hry bude približne jeden mesiac. (transfermarkt)