Main Content

Ronaldinho do Premier League? Rozhodne sa čoskoro!

štvrtok, 18. február 2016 11:40 | Autor: Jakub Vaverka

Ronaldinho do Premier League? Rozhodne sa čoskoro!
Ronaldinho do Premier League? Rozhodne sa čoskoro! | zdroj: © TASR

Brazílska futbalová legenda Ronaldinho a jeden z najlepších futbalistov uplynulých desaťročí by mohol prísť do anglickej Premier League. Interes o jeho služby mal pôvodne líder súťaže Leicester, ktorý však neuspel, aktuálny záujemca o R10 nejedného fanúšika prekvapí.

Španielsky portál zameraný na prestupy a špekulácie Fichajes.net sa odvoláva na informácie z Transfermarketu, ktorý tvrdí, že príchod niekdajšieho hráča FC Barcelona, Parížu Saint- Germain či AC Miláno na Britské ostrovy nemusí byť nereálny. Veľký interes o Bohom obdareného technika má Newcastle United. The Magpies sú po poslednej drvivej porážke s londýnskou Chelsea 1:5 na osemnástej priečke ligy a budú mať veľký problém s udržaním sa v najvyššej súťaži.

Ronaldinho mal v zimnom prestupovom období ponuku od lídra Premier League, majstra sveta a víťaza Ligy majstrov chcel získať Leicester City. Kouč Líšok Claudio Ranieri vedel, že R10 v sebe okrem futbalového umu skrýva aj vodcovské schopnosti a obrovský marketingový potenciál. „Ronnie“ však odmietol, pretože vraj mal namierené do Číny. Ponuka z čínskej najvyššej súťaže sa ukázala byť pre niekdajšieho brazílskeho reprezentanta neatraktívna, a tak zvažuje, kam povedú jeho ďalšie kroky.

Fichajes.net ďalej informuje, že Ronaldinho Gaúcho, legendárny hráč s číslom 10 by sa mohol so Strakami dohodnúť už počas najbližších dní a koncom februára debutovať v Premier League. Pravdepodobne by išlo o dohodu do konca prebiehajúceho ročníka, podrobnosti sú aktuálne nejasné. „Ronnie“ nehral na starom kontinente od svojho konca v AC Miláno.