Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.2.)

piatok, 19. február 2016 11:03 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

DEPORTIVO: Germán Lux by po tohtoročnej sezóne mohol opustiť Deportivo La Coruña. Argentínsky brankár má zmluvu len do konca júna a rokovania o jej predĺžení sú zatiaľ neúspešné. Do celej situácie sa už vkladajú aj ďalšie kluby a záujem o gólmana má napríklad River Plate. (transfermarkt)

GRANADA: Isaac Success sa možno bude sťahovať z Granady. O mladého nigérijského útočníka má záujem Spartak Moskva, ktorý údajne už predložil ponuku na prestup za dvanásť miliónov eur. Podľa posledných správ sa však hráč do Ruska sťahovať nebude.(dailymail)

CELTA VIGO: Tréner Eduardo Berizzo bude pokračovať v rokovaniach o novej zmluve s vedením Celty Vigo. Španielsky klub chcel kontrakt predĺžiť už skôr avšak kvôli nabitému hernému programu sa rozhovory rozbiehajú len teraz. (football-espana.net)

CELTA VIGO: Až v budúcej sezóne sa v drese Celty Vigo znovu objaví Andreu Fontàs. Obranca španielskeho klubu mal v uplynulých mesiacoch problémy s achilovky a tento týždeň sa podrobil vyšetreniu vo Švédsku, po ktorých hneď podstúpil operáciu. (transfermarkt.de)

VILLARREAL: Iba niekoľko minút odohral z úvodného zápasu vyraďovacej časti Európskej ligy s Neapolom Jonathan dos Santos. Mexický stredopoliar Villarrealu si zranil stehenný sval. (transfermarkt.com)