Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.2.)

piatok, 19. február 2016 12:56 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.2.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie je minulosťou, avšak prestupových špekulácií je stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Chelsea hľadá útočníka

Fichajes.net tvrdí, že v letnom prestupovom období bude londýnska Chelsea hľadať nového útočníka, pričom možnosťou číslo jeden je uruguajský zakončovateľ Edinson Cavani. Cavaniho budúcnosť v parížskom PSG je stále neistá. (fichajes.net)

Liverpool ide po Subotičovi

Vedenie Liverpoolu sa malo zamerať na srbského obrancu Borussie Dortmund Nevena Subotiča. The Reds vraj na jeho angažovanie pripravujú 7 miliónov eur, pričom hráča by k transferu mal presvedčiť jeho ex- kouč z BVB Jurgen Klopp. (fichajes.net)

Kroos do Manchestru?

Pep Guardiola, budúci tréner Manchestru City, si vraj do svojho kádra na Etihad Stadium vyhliadol ako jednu z prvých posíl nemeckého záložníka Realu Madrid Toniho Kroosa. Kroosa pozorne sleduje aj londýnska Chelsea. (fichajes.net)

Jamés ostal vďaka ZZ

Kolumbijský stredopoliar Jamés Rodriguez vraj chcel Real Madrid v zimnom prestupovom období opustiť, pretože nemal dobré vzťahy s koučom Benitezom, no vďaka príchodu legendárneho Zinedinea Zidanea sa rozhodol v Madride zotrvať. (fichajes.net)

Thiago do MC nepôjde

Thiago Alcantara, stredopoliar Bayernu Mníchov, ktorý má výborné vzťahy s trénerom Pepom Guardiolom prehlásil, že do anglického Manchestru City s ním v letnom prestupovom období neodíde. (fichajes.net)

Leicester bude mať 100M

Leicester City, aktuálny líder Premier League, vraj bude mať v letnom prestupovom období na nákup nových futbalistov k dispozícii astronomických 100 miliónov. Koho Líšky zamýšľajú získať zatiaľ zverejnené nebolo. (fichajes.net)

Z VOLEJA

Uznávaný Roy Keane prehlásil, že záložník Chelsea Eden Hazard sa v poslednom období správa ako malé dieťa. (fichajes.net)

Taliansky tréner Carlo Ancelotti, ktorý v lete prevezme Bayern by vraj chcel získať do kádra FCB Carlosa Baccu z AC Miláno. (fichajes.net)

Odchod nevyťažovaného stopéra Marca Bartru z FC Barcelona začína byť stále reálnejší. (fichajes.net)

Stredopoliar Juventusu Turín Paul Pogba vraj má v lete otvorené dvere do Manchestru City. (goal.com)

Talentovaný Mario Gotze z Bayernu Mníchov, ktorý rozhodol MS 2014 v Brazílii prehlásil, že nechce, aby bol naďalej porovnávaný s Leom Messim. (goal.com)